Haberler

Osmaniye, 8'inci Şehidini Verdi

Güncelleme:

Dağlıca'da teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Uzman Çavuş Harun Saltalı'nın Osmaniye'deki baba ocağına ateş düştü. Osmaniye son dönemde en çok şehit haberi giden il oldu.

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan 16 askerden biri olan 25 yaşındaki Uzman Çavuş Harun Saltalı'nın Osmaniye'nin Kadirli İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü. Evli ve 1 çocuk babası Harun Saltalı, Osmaniye'nin son 37 günde verdiği 8'inci şehit oldu. Osmaniye son dönemde en çok şehit haberi giden il oldu.

ÇOCUKLARINDAN HABER ALAMADILAR

Şehit Mehmet Hallaç Mahallesi'nde oturan baba Yusuf ile anne Sultan, çatışmalar başladıktan sonra Harun Saltalı'dan haber alamadı. Genelkurmay Başkanlığı'nın şehit sayısını açıkladıktan sonra yine ulaşamayan anne Sultan Saltalı, oğlunun şehit olduğunu anlayıp baygınlık geçirdi. Haberi duyan komşuların ihbarı üzerine evin yakınındaki 112 Acil Servis İstasyonunda görev yapan sağlık ekipleri anneye ilk müdahaleyi yaptı.


"MİLLETİMİZ SAĞOLSUN"

Daha sonra Kadirli Kaymakam Vekili Sumbas Kaymakamı Bedir Deveci, Garnizon Komutanı Albay Alaattin Eşsiz, Kadirli Belediye Başkanı MHP'li Ömer Tarhan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hakan Bozgedik acı haberi vermek için eve geldi. Deveci ve beraberindekileri kapıda karşılayan baba Yusuf Saltalı, "Milletimiz sağolsun" dedi. Şehidin evine Türk bayrakları asıldı.


OSMANİYE'YE 8'İNCİ ŞEHİT HABERİ GİTTİ

Hacer Saltalı ile evli ve 4 aylık Ecem adında kızı olan Harun Saltalı, Osmaniye'nin son 37 günde verdiği 8'inci şehidi oldu. Osmaniye, 1 Ağustos'ta Kars'ta Jandarma Uzman Çavuş Ali Gökçe'yi, 4 Ağustos'ta Şırnak'ta Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Acar ile Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Ölmez'i, 12 Ağustos'ta Jandarma Uzman Çavuş Fatih Gökşen'i, 15 Ağustos'ta Bingöl'de Jandarma Astsubay Muhammet Gürlek'i, 22 Ağustos'ta Şırnak'ta Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan'ı, 3 Eylül'de de Mardin'de Polis Memuru Akif Hatunoğlu'nu teröre kurban vermişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yüksekova Osmaniye Hakkari Kadirli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title