Haberler

Osmangazili Öğrenciler Teog'a Girdi

Güncelleme:

Özel Osmangazi Okullarında öğrenim gören 8. sınıf öğrencileri, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında ter döktü.

Özel Osmangazi Okulları'nda TEOG heyecanı yaşandı. Toplam 68 Osmangazili öğrenci 3 oturumda gerçekleştirilecek sınava girdi. Öğrenciler sınavda ter dökerken aileleri de okul bahçesinde çocuklarının heyecanına ortak oldu.

Sınav öncesi Osmangazi Okulları eğitim öneticisi Mehmet Demirbaş, öğrencilere yönelik bir motivasyon konuşması gerçekleştirdi. Sınavda öğrencilerinin rahat edebilmesi adına ellerinden geleni yaptıklarını gerçekleştiren Demirbaş, "TEOG'a kadar 77 deneme sınavına girdiniz. Şimdi bu sınavlardan bir tanesine daha giriyorsunuz. Bu sınavın tek farkı telafisi olmaması. Zamanınızı iyi kullanmayı öğrendiniz. İlk dönemde de bir TEOG serüveniniz oldu. Emeğinizin zayi olmaması için tek yapmanız gereken soruları dikkatli okuyup cevaplamak. Çünkü bu sınavda sorulacak soruların hepsi sizin çözebileceğiniz özellikte. Bu sınava hazırsınız. Yaptığınız çalışmalara ve öğretmenlerinize güvenin" diye konuştu.

Demirbaş'ın konuşmasının ardından Özel Osmangazi Eğitim Okulları öğrencileri tüm yıl hazırlandıkları TEOG sınavına girdi.

TEOG maratonu, bugün gerçekleştirilen matematik, Türkçe ve din kültürü sınavları sonrasında yarın sosyal bilgiler, fen bilgisi ve İngilizce sınavlarıyla tamamlanacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osmangazi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title