Haberler

Osmangazi'de Cadde ve Sokaklar Asfaltla Kaplanıyor

Güncelleme:

Osmangazi Belediyesi, ilçede asfalt yenileme çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor.

Osmangazi'de Asfalt Çalışmaları Kesintisiz Sürüyor

2014 Yılının Asfalt Yenileme Çalışması Küçükbalıklı'dan Başladı

Osmangazi Belediyesi, ilçede asfalt yenileme çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. Küçükbalıklı Mahallesi Okul Caddesinin asfalt yenileme çalışmalarının başlatıldığı törende konuşan Başkan Dündar, Osmangazi'de, bu güne kadar 371 bin ton asfalt ve yama çalışması yapıldığını söyledi.

Osmangazi Belediyesi olarak, ilçedeki mahalle ve sokakların eskiyen ve bozulmuş asfaltlarını yenilemek için, yaz kış çalıştıklarını ifade eden Başkan Dündar, yeni aldıkları asfalt freze makinası ile hem yapım maliyetlerini düşürdüklerini, hem de yapım süresinin kısaldığını söyledi. Başkan Mustafa Dündar, "Osmangazi Belediyesi olarak, Türkiye'de 5-6 belediyede bulunan asfalt freze makinası alarak, hem maliyetlerimizi yüzde 50 düşürdük, hem de zaman olarak çok büyük bir kazanç sağlamış olduk. 2013 yılında 15 bin 940 ton asfalt yenileme çalışması yaptık. Bunun 7 bin 40 tununu, kendi freze makinamız ile yaparken, 6 bin ton asfaltın geri dönüşümünü de bu makine sayesinde sağlamış olduk" dedi.

Küçükbalıklı Mahallesi Bahar Parkının açılışının ardından, Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, Küçükbalıklı Mahalle Muhtarı Mehmet Öztürk ile birlikte asfalt freze makinasına binen Başkan Dündar, Okul Caddesideki asfalt yenileme çalışmalarının startını birlikte verdi. Başkan Dündar, "Kış mevsiminde olmamıza rağmen, havalarında iyi gitmesi ile asfalt yenileme çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu gün de, Küçükbalıklı mahallesi Okul caddesinde başlattığımız çalışma ile, oldukça işlek olan bu caddemizi baştan aşağıya yenilemiş olacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osmangazi Belediyesi Mustafa Dündar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title