Haberler

Osmancık İBD Minikler Badminton Takımı Türkiye Üçüncüsü

Güncelleme:

Osmancık İsmail Burak Derinderespor Badminton takımı Minikler Türkiye Şampiyonasında üçüncü oldu.

Çorum Osmancık İsmail Burak Derinderespor'un Minikler Badminton takımı Türkiye Şampiyonasında üçüncülüğü elde etti.

27-29 Aralık tarihleri arasında Antalya Kemer'de yapılan Minikler Türkiye Badminton Şampiyonası'nda Osmancık İBD antrenör Barış Boyar yönetiminde Mesut Sezer, Hilmican Şimşek, Yalçın Uzun, Mustafa Arkan, Şeyda Kara, Ceren Özdemir, Nisanur Yedekci ve Zeynep Bostancıer'den oluşan kadrosuyla mücadele etti.

26 takımın mücadele ettiği Türkiye Şampiyonası'nda ilk turda Bursa, Malatya, Karaman ve Ankara temsilcileri ile yer aldığı gruptan birinci olarak çeyrek final grubuna yükseldi. Bu grupta ise Erzincan, Bursa, Ankara temsilcileri ile mücadele eden Osmancık İBD badminton takımı Erzincan'ın ardından ikinci olarak yarı finale yükselmeye hak kazandı.

Grup ikincisi olarak çıktığı yarı finalde diğer grup birincisi Bursa Osmangazi ile karşılaşan Osmancık İBD rakibine 4-3 mağlup oldu ve Türkiye üçüncüsü oldu. Finalde ise Erzincan Türk Telekom takımı Bursa Osmangazi'yi yenerek Türkiye şampiyonluğunu kazandı.

Badminton branşında başlattıkları çalışmaların alt yapıda da devam ettiğini belirten Barış Boyar başarılarının devam edeceğine inandığını belirterek kendilerine bu çalışmalar için her zaman destek veren başta kulüp başkanı İsmail Burak Derindere olmak üzere herkese teşekkür etti.

Kaynak: Temsilci / Güncel

İsmail Burak Osmancık Türkiye Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title