Haberler

Osmancık Binicilik İhtisas Havza'dan birinci olarak döndü

Osmancık Binicilik İhtisas Spor Kulübü dün Havza'da yapılan At Yarışlarından birincilik kupası ile döndü.

Osmancık Binicilik İhtisas Spor Kulübü dün Havza'da yapılan At Yarışlarından birincilik kupası ile döndü.

Osmancık Binicilik İhtisas Spor Kulübü Havza'da yapılan at yarışlarına katıldı.

Yarışlarda Salih Osman Fındık'ın Dalgıç isimli Arap atı yarışları birinci olarak tamamladı ve kulübe ilk kupasını kazandırdı. Yarışların sonunda Dalgıç isimli Arap atının sahibi Salih Osman Fındık, "Osmancık Binicilik İhtisas Spor Kulübü adına koşan atımızın almış olduğu birincilik kupası kulübümüzün ilk kupasıdır. Kupamızı kulübümüze üyelerimize ve Osmancık halkına armağan ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Osmancık Binicilik İhtisas Spor Kulübü başkanı Metin Solaker yaptığı açıklamada, "Havza'da yapılan yarışlara kulüp olarak ilk defa katıldık. İlk defa katılmış olduğumuz yarışlarda yönetim kurulu üyemiz Salih Osman Fındık'ın Dalgıç isimli Arap atı yarışı birinci olarak tamamladı. Emeği geçen ve destek olan herkese teşekkür ederim. Burada aldığımız kupa ile bundan sonra katılacağımız yarışların favorisi olarak kazanmak için çalışacağız. Kulüp olarak yönetim kurulu adına Salih Osman Fındık kardeşimizi tebrik ediyorum" dedi.

Aynı yarışlara katılan Osmancık Atlı Spor Kulübü Derneğinden yönetim kurulu üyesi Ali Arslan'ın Eren Hilal isimli Arap atı da yarışları ikinci olurken, Ömer Faruk İlhan'a ait İngiliz Atı katagorisinde birinci oldu. Rahvan Büyük Orta katagorisinde Mustafa Kuruçay'a ait at birinci oldu.

HABER:Mustafa ULUSOY

Kaynak: Temsilci / Güncel

Osmancık Havza Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

Ali HAYKIR Tapu Müdürü:

sayın yöneticiler at yarışları ile yayınlamış olduğunuz haberde rahvan at yarışları büyük orta katagorisin de Mustafa Kuruçay’a ait birinci gelen at Hamamözü Tapu Müdürlüğü Ali HAYKIR adına yarışmış olup bu şekilde birinci gelmiştir. haberinizi tekzip ediyor haberin bu şekilde düzeltilmesini talep ediyorum. selamlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title