Haberler

Osmancık 112 Acil Ambulans 24 Saat Görevde

Güncelleme:

Osmancık 112 Acil Ambulans sağlık çalışanları 24 saat görev yapıyor.

Çorum'un Osmancık ilçesi'nde 112 sağlık personeli ve ambulans görevlileri 24 saatte gösterdikleri performansla göz dolduruyor.

Özellikle Acil sağlık hizmeti sunumunda sahada aktif görev yapan Osmancık Devlet Hastanesi acil servisi çalışanları ile Osmancık 112 çalışanları her türlü iklim ve çevre koşulunda kesintisiz olarak hizmet vermektedir.

112 Acil ambulans sağlık çalışanları en zor şartlarda bile çalışmayı yaşam tarzı haline getirmiştir.

Kaza, doğal afet, yaralanmalar,ani gelişen hayatı tehdit eden durumlara zamanında ve hızlı olarak yetişen,hayat kurtarmak için yaralılara üstün çaba sarfederek müdahele eden, anında en kısa sürede hastaneye yetiştiren 112 acil servis çalışanlarına durmak dinlenmek yok. Onlar 24 saat canlarını tehlikeye atarak insanlara hizmet vermeye çalışıyorlar.

Ambulans sürücü ve görevlileri öncelikli görevlerinin her türlü olumsuz şarta rağmen hastayı en yakın hastaneye en hızlı ve güvenli bir şekilde ulaştırmak olduğunun bilincinde olan ambulans görevlilerin öncelikli görevi, kendilerine emanet olan hastaları her türlü hava şartına, her türlü kötü, olumsuz duruma rağmen direksiyon hakimiyetini kaybetmeden ilk ve acil müdahaleyi yaparak en yakın hastaneye götürmektir.

İşte 112 acil servis sağlık görevlileri bu hedef için devamlı çalışmaktadırlar.

Basın olarak olarak Osmancık Devlet Hastanesi acil servisi ile 112 Acil ambulans sağlık çalışanlarını kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz. Sağolun iyi ki sizler varsınız…











Kaynak: Temsilci / Güncel

Osmancık Çorum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title