Haberler

Osmanbey İhracatçıları İsf'de Perakende Satış Yaptı

İstanbul Shopping Fest (İSF) "Alışverişte Trend Osmanbey Weekend" sloganıyla Osmanbey’de de kutlandı.

İstanbul Shopping Fest (İSF)  "Alışverişte Trend Osmanbey Weekend" sloganıyla Osmanbey'de de kutlandı.

Osmanbey Tekstilci İşadamları Derneği'nden (OTİAD) yapılan açıklamaya göre, kadın-erkek ve çocuk giyimin tüm alt gruplarında kendi markalarıyla üretim yapan ve satışlarını toptan olarak gerçekleştiren binin üzerinde firma, Osmanbey Weekend kapsamında kapılarını ilk kez perakende satış için açtı.

Osmanbey Weekend açılış töreni Osmanbey'de düzenlenen defile ve çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi. Açılışa Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, OTİAD Başkanı İlker Karataş, İstanbul Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Dursun Topçu, İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Soylu, İSF Genel Müdürü Füsun Tavus, Twigy Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel katıldı.

Etkinliğin ev sahipliğini gerçekleştiren OTİAD Başkanı İlker Karataş, İstanbul Shopping Fest kapsamına bu yıl katılan Osmanbey'de önemli etkinliği gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını dile getirerek, gelecek yıllarda Osmanbey Weekend'in İSF kapsamında bir marka olması için çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Etkinliğin ilk günü 14 Haziran'da, Şair Nigar Sokak'a 100 metre uzunluğundaki podyum kurularak, açık hava defilesi gerçekleştirildi. 40 mankenin görev aldığı 2 defilede Osmanbey'in önde gelen 7 markasının 2014-15 Sonbahar/Kış kadın ve erkek koleksiyonları sergilendi. Giovane Gentile ve Kiğılı gibi erkek giyimin öncü markalarının da yer aldığı defilede Acar Tekstil, Gülem Abiye, Günbeyi, Paristan, Setre ve Vienna yeni kadın koleksiyonlarını podyuma taşıdı.

Osmanbey festivale özel ışıklandırılmış sokaklarında misafirlerine çeşitli gösteriler ve canlı müzikler eşliğinde saat 22.00'a kadar sürecek farklı bir alışveriş deneyimi yaşattı. Osmanbey Weekend kapsamında sokaklarda gösteri yapan dans ve performans gruplarına, belirli periyotlarla sahne alan caz ve perküsyon grupları eşlik etti.

Etkinlikler, Şair Nigar Sokak, Hacı Mansur Sokak, Kodaman Sokak, Samanyolu Sokak, Matbaacı Osmanbey Sokak, Madalyon Sok  ve Baytar Ahmet Bey Sokak'ta gerçekleşti. İki gün boyunca İstanbul Shopping Fest kapsamında Osmanbey'i ziyaret eden İstanbullular hem indirim fırsatlarından yararlandı hem de etkinliklerle eğlenme şansı yakaladı. - İstanbul

Kaynak: AA / Ekonomi

Hayri İnönü Karataş Şişli Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title