Haberler

    Os X Yosemite'nin Jpeg Güncellemesini Yüklediniz Mi?

    JPEG'lerin önizlemesinde sorun oluşuyorsa bu yazılım paketini kullanabilirsiniz.

    Hasan Uğur Nayır - -

    OS X 10.10.3'ün yayınlanmasından sonra çeşitli kullanıcılar Apple destek forumlarında büyük boyutlu JPEG dosyalarının işletim sistemini çökerttiğini veya yeniden başlattığını belirtti. Tüketicilerin yazdığına göre Apple Photos veya Photoshop gibi uygulamalarda toplu olarak görüntüleri yüklemek veya seçmek mümkün. Fakat Finder veya önizleme ile ulaşılan JPEG'lerde ise herhangi bir noktada boyut hesaplanamadığı için problem yaşanıyor.


    Halen bu problemle karşılan kişiler var, fakat Apple daha önce yayınladığı güncelleme ile JPEG'ten dolayı kaynaklanan hatayı düzeltti. Apple tarafından yapılan açıklamaya göre bu hatadan şu modeller etkileniyor:


    -iMac (Retina 5K, 27 inç 2014 sonu)


    -iMac (21.5 inç, 2013 sonu)


    -iMac (27 inç, 2013 sonu)


    Eğer JPEG hatasıyla karşılaşıyorsanız Mac App Store veya buradan güncellemeyi indirebilirsiniz.


    OS X 10.10.3'le birlikte devam eden problemlerden biri ise WiFi bağlantısı. Apple aslında 10.10.3'te WiFi üstüne odaklanmıştı, ama halen kablosuz bağlantının koptuğunu ve performansının düzelmediğini mesajlarda belirten kişiler var. Şu anda betası devam eden 10.10.4'le birlikte WiFi hatasının düzelmesi bekleniyor.


    Mac kullanıyor musunuz? JPEG veya WiFi problemi yaşadınız mı? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Uğur Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title