Haberler

Ortaokul Öğrencisi Bir Yumrukla Hizmetliyi Öldürdü

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde 14 yaşındaki bir çocuk, köpek yüzünden tartıştığı bir okulun 56 yaşındaki hizmetlisini yumruk attı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde 14 yaşındaki bir çocuk, köpek yüzünden tartıştığı bir okulun 56 yaşındaki hizmetlisini yumruk attı. Yere düşerek başını betona çarpması sonucu ağır yaralanan şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saat 19.30 sıralarında bir ortaokulun öğrencisi 14 yaşındaki A.G.B., dün köpeğini gezdirmek için Muratpaşa'nın Soğuksu Mahallesi'nde bulunan Dr. Galip Kahraman Ortaokulu'nun bahçesine girdi. A.G.B'nin köpeği okulun hizmetlisi 56 yaşındaki Halit Turan'ın köpeğine saldırdı. Kavga eden köpekleri ayırmaya çalışan Turan ile A.G.B. arasında tartışma çıktı. Tartışmada, 14 yaşındaki A.G.B, hizmetli Halit Turan'a yumruk attı. Aldığı darbe sonucunda dengesini kaybederek yere düşen Turan, kafasını betona çarpması sonucu ağır yaralandı.

Turan, vatandaşlar tarafından çağrılan ambulansla Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Turan, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Turan'ın cenazesi toprağa verilmek üzere Burdur'un Bucak İlçesi'ne bağlı Yüreğir Köyü'ne götürüldü.

Polis, tarafından gözaltına alınan A.G.B. ise Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muratpaşa Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

london:

ailesine ve yakınlarına yüce rabbim sabır versin. O çocukta cehenneme gider inşallah :(

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title