Haberler

Ormanlık Alanda Kaybolan Çocuğu Bulmak İçin Seferber Oldular

Adana'nın Kozan İlçesi'nde bu sabah ormanlık alanda kaybolan 8 yaşındaki Mehmet Kütük'ü bulmak için jandarma ve vatandaşlar seferber oldu.

Adana'nın Kozan İlçesi'nde bu sabah ormanlık alanda kaybolan 8 yaşındaki Mehmet Kütük'ü bulmak için jandarma ve vatandaşlar seferber oldu.

İddiaya göre Kozan İlçesi'nin Bağtepe Mahallesi'nde Sinem Kütük, saat 07.00'de çocuklarından 10 aylık Anıl'ı kayınvalidesine bırakıp, yanına diğer oğlu Mehmet'i alarak eltisi Gülsüm Kütük ile birlikte inekleri otlatmak için ormanlık alandaki Değirmenbozuğu mevkiine gitti. Sinem Kütük, ormanlık alana gittiğinde hayvanların arkasından gelen oğlu Mehmet'in yanlarında olmadığını fark etti. Sinem ve Gülsüm Kütük, çevrede yaptığı aramada Mehmet'i bulamayınca eve dönmüş olabileceğini düşünüp mahalleye gitti.

Oğlunuevde bulamayan anne, daha sonra koyunları otlatan eşi Hacı Kütük ile akrabalarına haber verdi. Mahallede de yapılan aramada bir sonuç çıkmayınca, jandarmaya haber verildi. İhbar üzerine mahalleye giden ekipler, vatandaşlarla birlikte Mehmet Kütük'ü aramaya başladı.

Bu yıl ilkokul 3'üncü sınıfa geçtiği belirtilen Mehmet Kütük'ü arama çalışmalarından henüz bir sonuç alınamazken, Adana İl jandarma Komutanlığı'ndan arama köpekleri istendi. Ayrıca Arama Kurtarma (AKUT) ekiplerinin de bölgeye gönderildiği bildirildi. - Kozanadana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kütük Kozan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title