Haberler

Orman ve Su İşleri Bakanı Zemzem İçip Yağmur Duası Etti

Güncelleme:

Orman ve Su işleri Bakan Veysel Eroğlu, memleketi Afyonkarahisar'da esnaf ziyaretleri sırasında zemzem içip yağmur duası etti.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, memleketi Afyonkarahisar'da esnafları ziyaret ederek sohbet etti. Bakan kendisine ikram edilen hurmanın tadına bakıp zemzem içti ardından yağmur duası etti.

ESNAFLA ÇAY İÇTİ

Eroğlu, bir takım ziyaretler için geldiği memleketi Afyonkarahisar'da esnaf ziyaretine Anıtpark önünden başladı. Daha sonra Gazlıgöl Caddesi'nde ziyaretlerini sürdüren Eroğlu, iş yerlerine tek tek girerek esnaflarla sohbet etti. Eroğlu, bazı esnafların ikramlarını geri çevirmeyerek onlarla birlikte çay içti.

ŞİİR KİTABI HEDİYE EDİLDİ

Osman Korkmaz adlı bir esnafın dükkanını ziyaret eden Eroğlu, Orman Yüksek Mühendisi olan Korkmaz ile ormancılık alanında yapılan yatırımlar ve Afyonkarahisar Tıbbi ve Itri Bitkiler Merkezi hakkında sohbet etti. Korkmaz, Eroğlu'na "Ağaca Dua" isimli şiir hediye etti.

ZEMZEM İÇİP YAĞMUR DUASI ETTİ

Eroğlu ardından bir esnafın dükkanında, kendisine ikram edilen hurmadan yedi, zemzem içti. Zemzem içerken Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile birlikte zemzem duasını yapan Eroğlu, dua sonunda "Yarabbi bol rahmetini gönder, barajlarımızı doldur" diye yağmur duası etti.

Kaynak: AA / Güncel

Osman Korkmaz Veysel Eroğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (6)

galeriacay_4214@hotmail.com:

bu kadar halkın garibanın hakını yersen ne yağmur yağar ne kar yağsa yağsa taş yağar o ayakabı kutularını görüne o verdiğim oy aklıma geldi ağlamamak icin kendimi zor tutum ulan insan birazda bizi düşünür esnafım nalit para bulamıyorum sabah icra memurları uyandırıyor çarşıda pazarda gezemiyorum yani ben mutsuzsam olmaz olsun bu devlet olmaz olsun hükümet muhalefet olmaz olsun olmaz olsun

8
0
yanıtYanıtla
levent dursunlevent_dursun@hotmail.de:

akil hastasi bunlar duayla yagmurmu yagar hangi devirde yasiyorlar mahvettiler ülkeyi arap bedevileri

4
0
yanıtYanıtla
ali cicekbabacan-berlin@hotmail.de:

Yeter artik ALLAH,DiN,KURAN,ZEMZEM cikariniz icin kullanmadiginiz daha ne kaldi.Bu milletten aldiginiz beddualardan sonra sizi ZEMZEM bile temizlemez.ettigi duanin icerigi bence allahim bu milleti uyandirmaki cebimizi,kasalarimizi,ayakkabi kutularimizi,yakinlarimizi daha zengin yapalim dir kesin.bunlarin derdi millet olsaydi ülkemizin zenginligini adeletli bir sekilde paylastirip herkesi rahat ettirirlerdi.anlayan anladi.saygilarimla.

2
0
yanıtYanıtla
Ali almanyaali_kukul@live.de:

Yazik Allahsizlar bari insanlarin inanclarina saykili olun.

0
1
yanıtYanıtla
ademademm@hotmail.com:

millete ALLAHsız diyene kadar sen kendi yandaşlarının yanlışını gör.her taraftaki ağaçları rant uğruna yok ettiler. onlarca yıllarda büyüyen ağaçları sırf trafiği rahatlatmak için yada rant uğruna telef ediyorlar.siz bunları görmüyormusunuz.milletin hakkını yiyen yidiren bir ikdidarın ibadetinin takdirini bilemeyiz ama yaptıkları ve ettikleri ne dinle ne imanla ne vicdanla nede bilimle yada ilimle bir gayesi yok.sırf sizin gibi lavukların gözüne girip oy kazanmak için üç kuruşa yakında belki sizi de satılığa çıkartabilir.İNŞALLAH kıtlık olacak gibi gözüküyor o zaman kime daha inanacaksınız yada telef olmak için herhalde güçlü bir ülkenin ülkemize savaş açacağınımı düşünüyorsunuz.sizin gözünüz para yüzünden görmez olmuş ,kıtlık olursa senin dinin de imanın da ne seni ne başkasını kurtarmaz.yaptıkları işlerin hiçbiri insanlığa yaralı birşeyler değil

yanıt0
yanıt0
ademademm@hotmail.com:

inançla alakası yok bu yaptıklarının.dinimizde yasak olan herşeyi sağolsun akp nin sayesinde günah yada insandan utanma diye birşeyi bıraktırmadı.eğer müslümansalar ilkönce dinimizin emrettiği gibi ilimle yada bilimle yapmak ondan sonra eğer çabamızlagayemize ulaşamıyorsak tefekkül ve dua etmemiz.ama bunlara bakıyon müslüman görüken zatlar yaptıkları işler tam tersi her türlü fitne fesat işlerle uğraş tam seçim arifesinde kıtlığın baş göstermemesi için dua et,ilk önce yaptığın pis işlerden af dile,devleti zarara uğrattığın miktarı devlete gizli olarakta olsun öde ,ondan sonrada doğrulardan ol.yoksa ne anlamı kalır

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title