Haberler

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu

Orman ve Su işleri Bakanı Eroğlu, Gümüşhane'de: - "Bizim yaptıklarımızı muhalefet hayal bile edemez. Yaptıklarımız da yapacaklarımızın teminatıdır"- "Siyasi istikrar olmazsa ekonomik istikrar da olmaz" Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Bizim yaptıklarımızı muhalefet hayal bile edemez. Yaptıklarımız da yapacaklarımızın teminatıdır" dedi.

Orman ve Su işleri Bakanı Eroğlu, Gümüşhane'de: - "Bizim yaptıklarımızı muhalefet hayal bile edemez. Yaptıklarımız da yapacaklarımızın teminatıdır"- "Siyasi istikrar olmazsa ekonomik istikrar da olmaz" Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Bizim yaptıklarımızı muhalefet hayal bile edemez. Yaptıklarımız da yapacaklarımızın teminatıdır" dedi.Eroğlu, AK Parti Gümüşhane Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, hükümetin yatırımlarını anlatarak, Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokmak için çalıştıklarını söyledi.Türkiye'ye dünyada en büyük 16. ekonomi arasında olmanın yakışmadığını ve kuru lafla milliyetçiliğin olmayacağını söyleyen Eroğlu, "Türkiye nereden nereye geldi. Türkiye'de siyasi iktidar olmazsa ülke bu noktaya gelemezdi. Hükümetimiz 12-13 yıldır iktidarda, bu istikrar sayesinde oldu. Siyasi istikrar olmazsa ekonomik istikrar da olmaz" diye konuştu.Eroğlu,Türkiye'nin IMF'ye 23,5 milyar dolar borcunu ödedikten sonra 5 milyar dolarda borç vermenin hazzını yaşadığını, ayrıca Merkez Bankasının kasasını dövizle doldurduklarını belirterek, hükümetlerinden önce toplanan vergilerin ise büyük miktarının faize gittiğini kaydetti.Hükümette bakanlıkların hizmet için birbiriyle yarıştıklarını vurgulayan Bakan Eroğlu, "Bizim yaptıklarımızı muhalefet hayal bile edemez. Yaptıklarımız da yapacaklarımızın teminatıdır. Bizim anlayışımızda 'insanların en hayırlısı insana hizmet edendir" ifadesini kullandı.Eroğlu, hükümetin yatırımlarının hızla devam edeceğini söyleyerek, şunları söyledi: "Bizden önce yılda 3 tane tesis açılabiliyorken biz aynı parayla 350-400 tesis açıyoruz. Hizmette bakanlıklar birbiriyle yarışıyor. 'Susuz hiçbir yeri bırakmayacağız' dedik. Hatta bıyıklarım için iddiaya girmiştim Allah'a şükür bıyıklarımız da yerinde. Biz 76 şehre su götürdük. Allah nasip ederse Gümüşhane'ye de içme suyu sağlayacak olan Bahçecik Barajı projesi bitiyor. Hemen ihalesini yapacağız, bunun sözünü veriyoruz." Bakanlığının Gümüşhane'ye en fazla yatırım yapan bakanlık olduğunu, kente yaklaşık 2 milyar liralık yatırım yaptıklarını anlatan Eroğlu, bakanlığının 3 milyar 350 milyon fidanı da Türkiye'de toprakla buluşturduklarını dile getirdi.Önümüzdeki genel seçimlerin önemine değinen Eroğlu, 300 yıldan beri Türkiye'yi bölmek, istikrarı bozmak ve AK Parti iktidarının önünü kesmek isteyenlere fırsat verilmemesini istedi.Bakan Eroğlu, kongre öncesi Vali Yücel Yavuz'u, kongre sonrasında da Belediye Başkanı Ercan Çimen'i makamlarında ziyaret etti.Eroğlu, Çimen'i ziyaretinden sonra belediyedeki bir toplantı salonunda kente yapılan yatırımlar hakkında gazetecilere bilgi verdi. ...

Kaynak: AA / Güncel

Veysel Eroğlu Gümüşhane Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (1)

karlos:

sayın bakan yaptıklarınızı çok güzel anlattınızda nasıl yaptığınızıda ben anlatayım siz alicengiz oyununu anlatmazsınız önce hızlı kamulaltırma deyip bir miktar para verip hemen acele işinizi bitirip bir ay sonra vatandaşı mahkemeye vererek verdiğimiz parayı geri verin biz işimizi gördük hattımızı geçirdik vermezseniz hapisle cezalanırsınız diye diye tehdit ettiğinizide yazsanız millet bunuda öğrense bende bu mağdurlardanım izmir Kemalpaşa hattı DSİ

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title