Haberler

Oriflame, Kalitesini Yaza Özel %60'a Varan İndirim

Güncelleme:

Oriflame'in Özel Yaz Kataloğu'nda yer alan ürünlerden bazıları şöyle.


Oriflame'in Ağustos Kataloğunda, büyük indirimler ve özel teklifler sizi bekliyor. Güneş kremi ve sütlerinden ikili allık ve farlara, lüks ışıltılı ve canlı rujlardan egzotik kokulara kadar yüzlerce ürün büyük yaz indirimi ile Oriflame Ağustos Kataloğu'nda.

Ø VOYAGER PARFÜM: Maceracı ruhlar için dinamik kıpır kıpır bir koku. Ruhunuzu ve içinizdeki özgürlük tutkusunu açığa çıkaracak olan Voyager Women Eau de Toilette, egzotik feijoa meyvesinin ve yeşil tropikal çiçeklerin yoğun, büyüleyici kokusunu harmanlayarak benzersiz bir koku ortaya çıkarıyor. Koku tutkunu kadınlar, Oriflame'in büyük yaz indirimi ile dolu Ağustos kataloğundan sadece 25 TL'lik sipariş vermeleri durumunda 64,90 TL yerine sadece 25,90 TL'ye sahip olabilecekler. (direk fırsatı konusalım bence yoksa fıyat yuksek algısı olustururuz.)

Maceracı erkeklerin tercihi, Voyager Eau de Toilette heyecan veren kokusunu kalbinde yatan bergamot, sarı sakız ve mandalina notalarından alıyor. Yeşil çay, kakule, amber ve sandal ağacı notalarının özgür ruhunu verdiği kokuya erkekler 67,90 TL'ye değil yalnızca 29,90 TL'ye sahip olabilecek.

Ø THE ONE ILLUSKİN ALLIK: Koyu rengiyle allık, açık rengiyle aydınlatıcı özelliğiyle güzelliğinize Oriflame şıklığı katacak olan The One IlluSkin allık, yanakları anında belirginleştirmek ve boyutlandırmakiçin iki rengi bir kutuda sunuyor. The ONE IlluSkin allığın koyu rengiyle yüz hatlarınızı vurgularken, açık rengiyle de yüzünüzü aydınlatabilirsiniz. Bu ışıltılı güzelliğe, özel tanıtım fiyatıyla, yalnızca 17,90 TL'ye sahip olabilirsiniz.

Ø COLOUR MATCH İKİLİ GÖZ FARI: Oriflame'in renkleri profesyonelce eşleştiren ikili farları, gözlerinizde harikalar yaratacak. İpeksi yapısı sayesinde kolayca cilde dağılan ve yoğun pigmentleri ile rengi bozulmadan uzun süre kalan Colour Match İkili Göz Farı, en iyi eşleşen renklerle 8 seçenek sunuyor. Colour Match İkili Göz Farı özel tanıtım fiyatı 17,90 TL'ye gözlerine özen gösteren kadınların olacak.

Ø FIRÇALAR: Güzelliğin yardımcı oyuncuları da, yüzde 60'a varan indirimlerle makyaj çantanızda yerini alacak. Fondöten süngerleri, kalemtraşlar, makyaj fırça seti, kirpik kıvırıcılar, çift uçlu far fırçaları, profesyonel pudra ve fondöten fırçaları, kaş fırçaları, dudak fırçaları 2,50 TL'den başlayan fiyatlarla güzelliğinize güzellik katacak.

Ø SUN ZONE ÜRÜNLERİ: Oriflame Sun Zone güneş kremleri ve güneş sütleri ile bu yaz en uygun fiyatlara, güvenli bronzluğun tadını çıkaracaksınız. Hücresel koruma teknolojisi ile ultra koruma sağlayan Oriflame Sun Zone ürünleri, yüz için Q10 ve C vitaminli yaşlanma karşıtı, hafif yağsız ve şeffaf dokulu ve çocuklar için renklendirici ve parfüm içermeyen formülleri ile eşsiz seçenekler sunuyor. Oriflame güneş ürünlerine yüzde 50'ye varan indirimlerle, 13.90 TL'den başlayan fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

Ø CC CREAM: Oriflame'in 9 etkili Optimals Event Out CC Yüz Kremi ile lekesiz, pürüzsüz ve kırışıksız bir cilde kavuşabilirsiniz. 39,90 TL yerine yalnızca 19,90 TL'ye sahip olabileceğiniz krem, "koyu leke oluşumunu önlemeye yardımcı oluyor, cilt dokusunu aydınlatıyor, anında rengi eşitliyor ve düzeltiyor, gözenekleri küçültmeye yardım ediyor, cilt dokusunu pürüzsüzleştiriyor, erken yaşlanmayı önlemeye yardımcı oluyor, tüm gün süren mat görünüm sağlıyor, cildi nemlendiriyor ve SPF 20 etkisi" gösteriyor.

Ø ASCENDANT AQUA: Su ve ışığın kusursuz birlikteliğiyle hayat bulan, güç ve yaşamı simgeleyen olağanüstü bir koku arayanlar, Oriflame Ascendant Aqua Eau de Toilette'de aradığını bulacak. Deniz meltemi, gri kehribar ve mavi buhur karışımı ile Ascendant Aqua Eau de Toilette, okyanusun derinliklerinde dev su kütlelerinin altında yatan muazzam gücü, okyanus kıyılarının yaşam dolu noktalarıyla birleştirerek, ışık saçan, unutulmaz bir koku olarak karşımıza çıkarıyor. Oriflame'nin yaz kataloğunda özel tanıtım fiyatı ile Ascendant Aqua yalnızca 41,90 TL.

Ø BEBEKLER İÇİN HASSAS SEÇENEKLER: Oriflame'in özel yaz kataloğu, anneler ve bebekleri için en "hassas" seçenekleri sunuyor. Bebeği için en iyisini isteyen anneler, Oriflame'nin çocuk doktoru onaylı, klinik olarak test edilmiş, anti alerji testi yapılmış, organik pamuk özleri ile geliştirilen ve paraben içermeyen cilt ürünlerini mutlaka denemeliler. Özel yaz kataloğunda anneler, hassas bebek cildine ve saçlarına uygun saç ve vücut şampuanına yalnızca 9,90 TL'ye, bebeklerinin yumuşacık cildi için gönül rahatlığı ile kullanabilecekleri nemlendirici kreme 10,90 TL'ye, pudraya 6.90 TL'ye, bebek sabununa 2,90 TL'ye ulaşabilecek. Bebeklerine ömür boyu miras kalacak diş bakımı için harika ürünleri ise anneler yine Oriflame Ağustos kataloğunda bulabilecek. Bebekleri için en iyisini isteyen anneler balonlu sakız tadı olan Optifresh Çocuklar İçin Ciklet Aromalı Floridli Diş Macunu'nu 5,90 TL'ye, Optifresh Çocuklar İçin Floridli Diş Macunu'nu 10,90 TL'ye, Optifresh diş fırçalarını 10,90 TL'ye, Dolphin Diş Fırçalama Kum Saati'ni yalnızca 9,90 TL'ye alabilirler.

Ø NATURE SECRETS: Oriflame, meyve özlerinin gücünü Nature Secrets serisi ile saçlarınıza taşıyor. Saç derisinde kurumayı önleyen Kepeğe Karşı Etkili Pıtrak Otu ve Greyfurt Özlü şampuan ve saç kremi, İnce Telli Saçlar İçin Biberiye ve Kuş Üzümü Özlü şampuan ve saç kremi, Kuru ve Yıpranmış Saçlar İçin Buğday ve Hindistan Cevizi Özlü şampuan ve saç kremi 10,90 yerine yalnızca 7,90 TL'ye saçlarına Oriflame güzelliği katmak isteyenlerin elinde olacak. Nature Secrets Kuru ve Yıpranmış Saçlar İçin Buğday Özlü Sıcak Bakım Yağı ise yalnızca 3,90 TL.

Oriflame hakkında: 1967'de kurulan Oriflame, 60'ı aşkın ülkede doğrudan satış yapan bir güzellik şirketidir. İsveç'in doğadan ilham alan, yenilikçi güzellik ürünlerinden oluşan geniş portföyü, sayıları 3 milyonu aşan, bağımsız Oriflame Danışmanları ile piyasaya sunulur. Yıllık satışı 1.5 milyon € civarındadır. İnsana ve doğaya saygı, Oriflame'in çalışma prensiplerinin temelini oluşturur ve bu şirketin sosyal ve çevre politikalarına da yansımaktadır. Oriflame, Oriflame Vakfı'nın yanı sıra Dünya Çocukluk Vakfı'nın da kurucularındandır ve dünyada çok sayıda hayır kuruluşuna, Türkiye'de ise TEGV'e destekte bulunur. Oriflame, Lüksemburg ve İsviçre'de kurumsal ofisleri olan bir Lüksemburg grup şirketidir. Oriflame Kozmetik, Nasdaq OMX Nordic borsasında işlem görür.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Lüksemburg Bebek Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title