Haberler

Orhangazi'de Midibüsle Kamyon Çarpıştı: 4'ü Ağır 21 Yaralı

Güncelleme:

Bursa'da, kamyonla midibüsün kavşakta iddiaya göre kırmızı ışık ihlali yüzünden çarpışması sonucu 4'ü ağır 21 kişi yaralandı.

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde, kamyonla midibüsün kavşakta iddiaya göre kırmızı ışık ihlali yüzünden çarpışması sonucu 4'ü ağır 21 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 11.15'de Yalova- Bursa Karayolu Karsak ışıklı kavşağında meydana geldi. Orhangazi'den Bursa'ya yolcu taşıyan Haluk Varlık (41) yönetimindeki 16 VS 210 plakalı midibüs, Karsak ışıklı kavşağına geldiğinde, İznik yolu yönünden gelip karşıya geçmek isteyen Mehmet Bulut (59) 34 TB 2726 yönetimindeki kamyonla çarpıştı. Savrulan ve ön camı yerinden çıkan midibüsün hostes koltuğunda oturan Hasan Çınar (52) camdan dışarı fırladı ve aracın tekerleğinin altında kaldı. Hasan Çınar yolcular ve kazayı görenlerin yardımı ile sıkıştığı tekerleğin altından çıkartıldı.

Kazada, Orhangazi Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden hareket eden midibüsteki 25 yolcudan 4'ü ağır 21'i yaralandı.

CAN PAZARI

Can pazarının yaşandığı kaza yerine bölgeden çok sayıda ambulans sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptığı yaralılar Orhangazi, Gemlik ve Bursa'daki hastanelere kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan yolcuların Mehmet Arli (59), Fatma Özçavdar (50), Hasan Çınar ve Ahmet Albayrak olduğu bildirildi. Kazada ayrıca midibüs sürücüsü Haluk Varlık ile İdris Er (21), Yılmaz Uzunca (44), H. İbrahim Çelik (33), Ece Ülkü (30), Mutlu Tosun (31), Adil Yıldız (30), Barış Kurtuluş (32), İsmail Atakan (42), Badiha Köseoğlu (58), Kazım Kıymet (38), Emine Yokmak (23), Onur Kahveci (27), Miray Aydınoğlu (76), Emin Bülbül (59), Elvan Atakan (38) ve İsmail Atakan (42) yaralandı.

IŞIK İHLALİ İDDİASI

Midibüs ile kamyonun çarpıştığı kazanın kırmızı ışık ihlali nedeniyle meydana geldiği bildirildi. Midibüsteki yolcular, yeşil ışık yandığını ve geçiş hakkının kendilerinde olduğunu öne sürdü. Kamyon sürücüsü ise kırmızı ışıkta geçmediğini, kendisine yeşil ışık yandığını iddia etti. Polis ve Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaza sonrasında Gebze- Orhangazi -İzmir Otoyolu inşaatında çalışan kamyonun sürücüsü Mehmet Bulut olay yerinden uzaklaştı. Sürücü bir süre sonra kaza yerine gelerek güvenlik güçlerine ifade verdi. Yaralılardan Hasan Çınar'ın oğlu ise kamyon şoförü olduğunu zannettiği bir kişiye saldırdı. Polis ve olay yerindeki vatandaşların müdahalesiyle tartışmalar büyümeden önlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Bulut Hasan Çınar Orhangazi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title