Haberler

Orhangazi'de Bulunan Erkek Cesedi - Yılmaz Yerli

Orhangazi'de bulunan erkek cesedi- Bir süredir kayıp olan İbrahim Yerli'nin babası Yılmaz Yerli, cesedin üzerindeki kıyafetlerin oğluna ait olduğunu söyledi- Yerli: "Benden telefonla 250 bin lira fidye istendi.

Orhangazi'de bulunan erkek cesedi- Bir süredir kayıp olan İbrahim Yerli'nin babası Yılmaz Yerli, cesedin üzerindeki kıyafetlerin oğluna ait olduğunu söyledi- Yerli: "Benden telefonla 250 bin lira fidye istendi. Sonra oğlum 'akşama geleceğim baba' diye mesaj gönderdi ama bir daha da gelmedi" Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir süredir kayıp olan İbrahim Yerli'nin babası Yılmaz Yerli, dün ilçede bulunan erkek cesedinin üzerindeki kıyafetlerin oğluna ait olduğunu söyledi. Yılmaz Yerli, evinde gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun 28 Ocak akşamı evden çıktığını, bir daha ondan haber alamadıklarını belirtti. İlçede Kale bölgesinde bulunan cesetle ilgili polisin kendilerini çağırdığını ifade eden Yerli, "Teşhis yapmadım. Oğlumun elbiselerini tanıdım. Oğlum 28 Ocak'ta saat 20.00 gibi evden ayrıldı. Bir daha kendisinden haber alamadık" dedi.Yerli, polisten aldığı bilgiye göre, şüpheli ile oğlunun 28 Ocak'ta Gemlik ilçesine bağlı Kurşunlu Mahallesi'ne gittiğini, buradan da Kale bölgesine geçtiklerini anlatarak, "Benden telefonla 250 bin lira fidye istendi. Sonra oğlum kendi telefonundan 'akşama geleceğim baba' diye mesaj gönderdi ama gelmedi" diye konuştu. Bu arada Orhangazi Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer ve İlçe Müftüsü Nihat Aktaş, aileyi ziyaret etti.Kaymakam Yurdaer, büyük acı içerisinde olduklarını söyleyerek, "Cenaze halen adli tıpta. Savcılık soruşturmasını derinlemesine sürdürüyor. Söylenecek söz yok, üzgünüz . Şu anda üzüntülerimi dile getirmekten başka söyleyecek söz bulamıyorum" ifadesini kullandı.Bu arada cesedin kimliğinin kesin olarak tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemelerin sürdüğü bildirildi.- OlayKale bölgesinde bir çobanın ihbarını değerlendiren polis ekipleri parçalanmış bir erkek cesedi bulmuş, polis ekipleri yaptıkları incelemede cesedin üzerinde kimlik belirleyici bir belge bulamamıştı. Cesedin, bir süredir kayıp olan Orhangazili iş adamı Yılmaz Yerli'nin 18 yaşındaki oğlu İbrahim Yerli'ye ait olabileceği belirtilmişti. Hastaneye çağrılan İbrahim Yerli'nin yakınları, cesedin tanınmayacak durumda olması nedeniyle kimlik tespiti için DNA testi yapılmasını istemişti.Olayla ilgili Yerli'nin babasının ortak olduğu fırında çalışan Ömer D. (28) ile eşi Merve D. (26), cinayet şüphesiyle gözaltına alınmıştı. ...

Kaynak: AA / Güncel

Selman Yurdaer Orhangazi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title