Haberler

Orduspor, Telafi Peşinde

Güncelleme:

Orduspor, PTT 1. Ligin 31. haftasında kendi evinde oynayacağı Boluspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.

Orduspor, PTT 1. Lig'in 31. haftasında kendi evinde oynayacağı Boluspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.

Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesisleri'nde, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana Orduspor tam kadro çıkarken, antrenman düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından kondisyon ağırlıklı çalışmalar ile sona erdi.

Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, antrenman öncesinde yaptığı açıklamada Adana Demirspor karşısında talihsiz bir mağlubiyet aldıklarını, şu dönemde taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu belirtti.

SÖZERİ: "ELEŞTİRMEK YERİNE DESTEK VE MORAL VERİRSEK DAHA İYİ OLUR"

Sözeri, hafta sonu karşılaşacakları Boluspor karşılaşmasının zor olacağını altını çizerken, "Her maç zor. Boluspor karşılaşması da bunlardan bir tanesi. Geçen hafta talihsiz bir mağlubiyetten sonra şimdi önümüzde bir Boluspor maçı var. Önemli bir avantaj kaybettiğimiz ortada. Eğer yolumuza devam edeceksek, fazla dramatize etmemiz gerekiyor. Biraz toparlandık diye düşünüyorum. Maça hazırlanıyoruz. Rakibimiz düşme hattında olan iyi bir takım. Zor bir maç bizi bekliyor. Bizim de içeride puan kaybına tahammülümüz yok. İyi hazırlanıyoruz. Taraftarımıza da bir mesaj vermek istiyorum. Bu takım bugüne kadar bir duruş gösterdi. Bunu da yine yapacak. Arada böyle zaman zaman kötü maçları, kötü performansları olabilir. Burada takımımızı çok acımasız eleştirmek yerine, destek ve moral verirsek daha iyi olur. O zaman biz bu takımı daha çabuk daha kolay motive ederek Süper Lig'e taşırız. Bizim takım olarak moral ve desteğe ihtiyacımız var. Bunu hem sosyal medyada hem stadyumda hem de maçta görmek istiyoruz. Bunu yanımızda gördüğümüz zaman çok daha arzulu olacağımız kesin. Ordu halkını temsil ediyoruz. Bundan sonrada böyle olacak" dedi.

FUTBOLCULAR GALİBİYETE KİLİTLENDİ

Orduspor'un başarılı futbolcuları Anıl Taşdemir ve Salih Sefercik, Adana Demirspor karşılaşmasında alınan mağlubiyet ile avantaj kaybettiklerini, fakat Boluspor karşısında galip gelerek mağlubiyeti telafi edeceklerini söyledi.

SEFERCİK: "YOLUMUZA EMİN ADIMLARLA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"

Ordusporlu futbolcu Salih Sefercik, geçen hafta önemli bir avantaj kaybettiklerini belirterek, "Ama çok şey kaybettiğimizi ben kesinlikle düşünmüyorum. Bu hafta bizim için çok önemli. Kendi evimizde seyircimiz önünde oynuyoruz. Elimizden gelen mücadelenin en iyisini gösterip alacağımız üç puan ile tekrar bu durumu avantaja çevirmek istiyoruz. Rakiplerimizin de çok zor maçları var. Bizim için her hafta her maç final bunu her hafta yaşıyoruz. İnşallah Boluspor karşısında üç puan alıp, yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

TAŞDEMİR: "FUTBOLDA BÖYLE YIKIMLAR OLABİLİYOR"

Ordusporlu futbolcu Anıl Taşdemir ise Boluspor maçında tekrar ayağa kalkacaklarını vurgulayarak, "Geçen hafta hiç istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Bize yakışmayan bir oyun sergiledik. Oynadığımız oyunun sonucunda hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık. Her şey bitmedi. Önümüzde çok önemli maçlarımız var. Boluspor maçıyla iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Biz bu tür maçları bu sene çok oynadık. Çok kritik maçları, çok iyi zamanlarda kazandık. Bu haftaki maçımızda çok önemli. Futbolda böyle yıkımlar olabiliyor. Bu bizim ilk yıkımımız değil, maalesef daha önce de böyle bir yıkım yaşadık. Sonra tekrar ayağa kalkmasını bildik. Tabi bu haftada taraftarımız ile Boluspor maçında tekrar ayağa kalkacağız. Taraftarımız bize her zamanki gibi sahip çıksın, biz burada onlar için varız. Onlar da bunun vefasını en iyi şekilde yaptılar. İnşallah bizi yine yalnız bırakmazlar bu haftaki maçı hep beraber kazanırız" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kemal Yazıcıoğlu Adana Demirspor Boluspor Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title