Haberler

Orduspor Teknik Direktörü Yılmaz: Taraftarımız Bize Güvensin

Güncelleme:

Orduspor'da göreve başlayan teknik direktör Fikret Yılmaz, "Taraftarlarımız bize inansın ve güvensin, benim hakkımda önyargıya varmasınlar" dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da göreve yeni başlayan teknik direktör Fikret Yılmaz, "Taraftarlarımız bize inansın ve güvensin, çünkü önyargılardan usandım açıkçası. Benim hakkımda önyargıya varmasınlar" dedi.

Yılmaz, Orduspor Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, kendisine bu önemli görevi verdikleri için Orduspor camiasına teşekkür etti.

Orduspor taraftarlarına seslenen Yılmaz, "Ben, bütün Orduspor taraftarlarına saygılarımı iletiyorum. Onlardan tek isteğim önyargılı olmasınlar. Geriye kalan süreçte zaten zaman bize her şeyi gösterecektir" ifadesini kullandı.

Ordu'ya takımın geleceğiyle ilgili istişare yapmaya geldiğine değinen Yılmaz, şöyle konuştu:

"Şu anki tablo her şey on numara. İnşallah bana verdikleri bu görevi başarıyla yapacağım. Orduspor bilindiği gibi geçen sezon çok hak ettiği bir şampiyonluğu kaçırdı. Sonuna kadar kadar hak edilen bir başarı olmasına rağmen nasip değilmiş. Bundan sonra inşallah aldığımız bayrağı ileri doğru taşırız. Yeni sezonda hedef aynı şekilde başarılı olmaktır. Bizim amacımız sahaya çıkarak galip gelmek. Elimizden geldiğince Orduspor'un başarısı için çalışacağız."

-"Her zaman amaç şampiyon olmak"-

Fikret Yılmaz, Orduspor'un, bulunduğu ligde hedefinin her zaman şampiyon olarak Süper Lig'e çıkmak olduğunu söyledi.

Yılmaz, şunları kaydetti:

"Ama şimdiden hedefi büyük göstermenin çok anlamlı olduğunu düşünmüyorum. Lige başlayarak yavaş yavaş, sessizce başarıya ulaşmanın çok daha doğru olduğunu düşünüyorum. Takımdan çok önemli dört tane oyuncu gidiyor, onların yerinin dolması gerekiyor. Yönetim kurulu da bunun çabası içerisinde. Ben bunu gözlerimle gördüm. Zaten PTT 1. Lig'de koşmadan, mücadele etmeden maç kazanamazsınız. Bu lig, çok farklı bir lig. Oyunu kuralına göre oynamamız gerekiyor."

Kaynak: AA / Spor

Kemal Yazıcıoğlu Fikret Yılmaz Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title