Haberler

Orduspor Kulübü Başkanı Türkmen Açıklaması

"Sezonun ilk yarısında teknik direktör, oyuncu ve mali konularda yaşadığımız kaos, doğal olarak takımı olumsuz etkiledi" "Teknik direktörümüz Ziya Doğan ile bir araya gelerek devre arasında neler yapabiliriz konusunda görüş alışverişinde bulunacağız"

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un kulüp başkanı Nedim Türkmen, "Sezonun ilk yarısında teknik direktör, oyuncu ve mali konularda yaşadığımız kaos, doğal olarak takımı olumsuz etkiledi" dedi.

Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezonun ilk yarısında 16 maçta topladıkları 7 puanın kendileri açısından çok kötü bir tablo olduğunu vurguladı.

Orduspor'un Süper Lig'den düşen diğer takımların yaşadıkları sorunlara benzer sorunları yaşadığını anlatan Türkmen, puan tablosuna bakınca da bu gerçeğin görüldüğüne işaret etti.

Türkmen, geçen sezon Süper Lig'e çıkma fırsatını değerlendiremediklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Biz böyle bir şeyi arzu etmemiştik ancak ilk yarıda teknik direktör, oyuncu ve mali konularda yaşadığımız kaos, doğal olarak takımı olumsuz etkiledi. Sonucunda 16 maç, 7 puan gerçekten çok kötü bir tablo. Şimdi biz Süper Lig'den düşen takımlar gibi ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Zaten puan tablosuna bakarsanız bu gözüküyor. Geçen sezon maalesef yakaladığımız büyük şansı değerlendiremedik. O açıdan bu yılın çok zor geçeceği belliydi. Tek bir sebebi olmamasına karşın başarısızlığın ana kaynağı ekonomik nedenlerdir."

"Ziya Doğan hocamızla görüşeceğiz"

Sezonun ikinci yarısında kötü tabloyu iyiye çevirmeye uğraşacaklarını dile getiren Türkmen, teknik direktör Ziya Doğan'la bir araya geleceklerini belirtti.

Türkmen, sorunlarından arınmış bir Orduspor oluşturmak istediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Sıkıntı yaratan oyuncu arkadaşlarla yollarımızı ayırdık ve ilk yarıyı bir şekilde tamamladık. Şimdi teknik direktörümüz Ziya Doğan ile bir araya gelerek devre arasında neler yapabiliriz konusunda görüş alışverişinde bulunacağız. Devre arasında transferin, özellikle iyi oyuncu bulmanın zorluğunu da iyi biliyoruz. Laf olsun diye transfer yapmaya kalkmak ayrı bir dert oluşturur. Bunların hepsini kendi aramızda değerlendireceğiz." - Ordu

Kaynak: AA / Spor

Nedim Türkmen Ziya Doğan Orduspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title