Haberler

Orduspor, Samsunspor Maçına Hazırlanıyor

Güncelleme:

PTT 1. Ligde Orduspor, hafta sonu sahasında Samsunspor ile yapacağı maça hazırlanıyor.

PTT 1. Lig'de Orduspor, hafta sonu sahasında Samsunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana tedavisi devam eden Bilal Türkgüler ile hafif sakatlığı bulunan Hasan Üçüncü katılmadı.

Teknik toplantının ardından başlayan antrenmanda oyuncular, koşu sonrası kondisyon çalışması gerçekleştirdi. Oyunculardan Michel Landel ve Hüseyin Kuday takımdan ayrı çalıştı. Kaleciler Alişan Şeker, Ferhat Odabaşı ve Kaan Kars da antrenörleri Mustafa Döngez eşliğinde idman yaptı.

Orta saha oyuncusu Anıl Taşdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, sezonun bitimine 4 maç kaldığını ve bu maçların kendileri için final niteliği taşıdığını vurguladı.

Kayıpsız bir şekilde ligi noktalamak istediklerini ifade eden Taşdemir, şöyle konuştu:

"Geriye son 4 maçımız kaldı. Hedefimiz hepsini kazanmak. Puan puanayız ama Balıkesirspor daha avantajlı gözüküyor, oradan aldığımız sonuç kötü değil. Takım olarak geldiğimiz noktada başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Bunu taçlandırmamız için 4 maçımız kaldı. İnşallah bu haftaki Samsunspor maçı bir başlangıç olur. Karadeniz derbisini inşallah kazanır ve yolumuza kalan 3 maç ile devam ederiz." - Ordu

Kaynak: AA / Spor

Kemal Yazıcıoğlu Hasan Üçüncü Samsunspor Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title