Haberler

Ordu- Okulda Karne Günü Ölen Öğretmen Toprağa Verildi

Okulda karne günü ölen öğretmen toprağa verildi ORDU'nun Altınordu İlçesi'nde öğretmenler odasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden sınıf öğretmeni 54 yaşındaki Kazım Çeküç, bugün gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Okulda karne günü ölen öğretmen toprağa verildi

ORDU'nun Altınordu İlçesi'nde öğretmenler odasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden sınıf öğretmeni 54 yaşındaki Kazım Çeküç, bugün gözyaşlarıyla toprağa verildi. Eşini kaybeden 52 yaşındaki Sevim Çeküç'ün, bir hafta önce de babasını kaybettiği öğrenildi.

Ordu'nun Altınordu İlçesi'nde Merkez İlkokulu'nda 15 yıldır görev yapan, 32 yıllık sınıf öğretmeni Kazım Çeküç dün karne töreni öncesi öğretmenler odasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası Kazım Çeküç'ün 1/B sınıfındaki öğrencilerine karneleri ise bir başka öğretmen arkadaşı dağıttı.

Çeküç'ün Bahçelievler Mahallesi'ndeki evinden alınan cenazesi bugün İmam Hatip Cami avlusuna götürüldü. Kazım Çeküç'ün eşi Sevim, oğlu 26 yaşındaki Meriç ve kızı 24 yaşındaki Rabia Nur Çeküç gözyaşlarına boğuldu. Güçlükle ayakta duran aile yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. İmam Hatip Cami'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, Kazım Çeküç'ün ailesi, yakınları, öğretmen arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Eşini kaybeden Sevim Çeküç'ün geçen hafta Cuma günü de babası Mehmet Özdemir'i kaybettiği, cenazesinin de Cumartesi günü aynı camide kılınan cenaze namazından sonra defnedildiği öğrenildi.

Bir hafta arayla iki acıyı yaşayan Sevim Çeküç, eşinin tabutuna uzun süre sarılarak gözyaşı döktü. Kazım Çeküç daha sonra Kabadüz İlçesi'ne bağlı Karakiraz Mahallesi'nde toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Altınordu Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title