Haberler

Ordu'da Ulaşım Yatırımları

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Fatsa-İslamdağ-Korgan yolundaki çalışmaların kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.

Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Fatsa-İslamdağ- Korgan yolundaki çalışmaların kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.

Gündoğdu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ordu'nun ulaşımla ilgili tüm sıkıntılarını çözeceklerini ifade etti.

Ordu'nun kara ve hava yoluyla ilgili sıkıntılarını çözmek için güçbirliği içinde çalıştıklarını aktaran Gündoğdu, "AK Parti Ordu Milletvekili arkadaşlarımız Oktay Çanak, Ergün Taşçı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz, Ordu Valimiz İrfan Balkanlıoğlu'nun katıldığı ve Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş'un önderliğinde Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'la bir toplantı yapmıştık. Bu toplantının meyvelerini yavaş yavaş almaya başladık." dedi.

İslamdağ Korgan yolunun geri kalan kısmının ihaleye çıkarılması için Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın gerekli talimatı verdiğini hatırlatan Gündoğdu, şunları kaydetti:

"Biz de süreci hızlandırmak adına Karayolları Genel Müdürümüzle görüştük. O da bölge müdürlerini konuyla ilgili bilgilendirerek sürecin hızlandırılmasını istedi. İki hafta içinde İslamdağ Korgan yolunun geri kalan kısmı ihaleye çıkacak. İhalede herhangi bir sıkıntı ve itiraz yaşanmaz ise 2 ay içinde de yoldaki çalışmalar kaldığı yerden devam edecek. Korgan ilçemizdeki yol sıkıntısının farkında ve bilincindeyiz. Korgan ilçemiz Ordu'nun en büyük ilçelerinden birisi. Bu anlamda yolla ilgili istek olmayınca çalışmalar sürekli ötelenmiş. Biz milletvekili arkadaşlarımız ve Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş'la bu yolu bitireceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

Metin Gündoğdu AK Parti Korgan Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title