Haberler

Ordu'da Trafik Kazası

Ordu'da, dün sabah meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenler bugün toprağa verildi.

Ordu'da, dün sabah meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenler bugün toprağa verildi.

Yazlık köyü eski ilkokulu bahçesinde düzenlenen cenaze törenine Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Keşap Kaymakamı Polat Kara, Dereli Kaymakamı Murat Özdemir, Keşap Belediye Başkanı Nihat Yılmaz, yakınları ile köylüler katıldı. Cenaze törenine katılan Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, eşini, iki çocuğunu ve erkek kardeşini kaybeden acılı baba Ahmet Temüz'e taziye ziyareti yaparak başsağlığı diledi. Cenaze töreninde bir konuşma yapan Vali Şahin, şöyle konuştu: "Son derece üzücü bir olay ve çok üzgünüm, ölüm bize saati, haftası, ayı belli olmadan yaklaşıyor. Ölüm bize adeta koşarak geliyor. Ama biz dünya hayatına o derece kendimizi kaptırdığımız için bunun pek farkında değiliz. Ölenlere Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum."

Kazada hayatını kaybeden anne Aysel Temüz (49) ile oğulları Murat Temüz (27), Şükrü Temüz ile amcaları İlhan Temüz (42) bugün Keşap ilçesi Yazlık köyünde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Dursun Ali Şahin Giresun Keşap Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title