Haberler

Ordu'da Güreş Şampiyonası

Mustafa Bük 23 Yaş Altı Serbest Türkiye Güreş Şampiyonası, 25-28 Şubat tarihlerinde Ordu'da düzenlenecek.

Mustafa Bük 23 Yaş Altı Serbest Türkiye Güreş Şampiyonası, 25- 28 Şubat tarihlerinde Ordu'da düzenlenecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, gazetecilere yaptığı açıklamada, şampiyonaya 75 ilden sporcunun katılacağını söyledi.

Ordu'da her geçen gün sportif faaliyetlerin sayısında artış yaşandığını anlatan Genç, "Özelikle Ordu- Giresun Havalimanı'nın açılmasıyla ilimiz spor organizasyonlarında da ivme kazandı" dedi.

Organizasyonun, vefat eden Kırkpınar Başpehlivanı Mustafa Bük adına yapılacağını belirten Genç, "Şampiyonaya 75 ilden sporcu, idareci ve sporcu olmak üzere toplam 800 kişi katılacak. Bu şampiyona ilimiz için çok önemli. İlimizin yetiştirdiği büyük pehlivanımız Mustafa Bük adına yapılıyor olması bizler için de ayrıca gurur vesilesi olmuştur" diye konuştu.

Genç, organizasyona destek veren Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş olmak üzere tüm ilgililere teşekkür ederek, gelecek yıl da Büyükler Türkiye Güreş Şampiyonası'nın Ordu'da yapılması için çaba göstereceklerini kaydetti.

Kaynak: AA / Spor

28 Şubat Giresun Türkiye Ordu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title