Haberler

Ordu?da 19 Mayıs Coşkusu

Ordu'da 19 Mayıs coşkusuOrdu'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, kapalı spor salonunda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ordu'da 19 Mayıs coşkusu

Ordu'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, kapalı spor salonunda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ordu'nun Altınordu İlçesi'nde Atatürk Parkı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan, 19 Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama töreni Atatürk Spor Salonu'nda devam etti. Buradaki törene Altınordu İlçe Kaymakamı Şenol Esmer, Altınordu İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hüseyin Arı, Altınordu Belediye Başkanı Ak Partili Engin Tekintaş, İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, daire müdürleri, öğretmen, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden kutlamada çeşitli spor etkinliklerinde dereceye giren sporcu öğrencilere ödülleri verildi. İlçe Kaymakamı Şenol Esmer, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaparken, gençlere tavsiyelerde bulundu. Halk oyunları gösterileri ve müzik etkinliği ile kutlamalar sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Altınordu 19 Mayıs Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title