Haberler

Ordu Cep Telefonu ile Babasının Bağışlanan Organlarını Görüntüledi

Cep telefonu ile babasının bağışlanan organlarını görüntüledi ORDU'da beyin kanaması geçiren 73 yaşındaki Cevat Coşkun'un tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşti.

Cep telefonu ile babasının bağışlanan organlarını görüntüledi

ORDU'da beyin kanaması geçiren 73 yaşındaki Cevat Coşkun'un tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşti. Coşkun'un bağışlanan karaciğeri ve böbrekleri 3 hastaya nakledilmek üzere alındı. Babasının organları taşınırken Ogün Coşkun, cep telefonu ile bu anı görüntüledi.

Ordu'nun Perşembe İlçesi'ne bağlı Anaç Mahallesi'nde yaşayan evli ve 6 çocuk babası Cevat Coşkun, iki gün önce beyin kanaması geçirdi. Ordu Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi gören Cevat Coşkun'un dün beyin ölümü gerçekleşti. Ordu Devlet Hastanesi Organ Nakli Koordinatörlüğü tarafından yapılan görüşmeler sonucunda ailesi Coşkun'un organlarını bağışladı. Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden dün gece Ordu'ya gelen uzman ekipler operasyonla Cevat Coşkun'un karaciğer ve böbreklerini aldı. Karaciğer ve böbrekler karayoluyla Samsun Çarşamba Havalimanı'na, oradan da uçakla Antalya'ya gönderildi.

Babasının organlarını bağışlayan evli ve 2 çocuk babası Ogün Coşkun herkesi organ bağışında bulunmaya davet ederken, "Babamdan alınan organlar inşallah nakil bekleyen hastaların iyileşmesine vesile olacak. Herkesin bu şekilde organ bağışlamasını umuyorum. Organ bağışlarını televizyonlardan izliyorum, herkes bu konuda duyarlı olsun. Bir hastamız vefat ediyorsa iki hastamız hayatta kalsın bizim temennimiz bu. Bütün halkımız organ bağışında duyarlı olsunlar" dedi.

Ordu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Organ Doku Nakli Koordinatörü Dr.Samet Ersoy ise, aileye anlamlı bağıştan dolayı teşekkür ederek, "Beyin kanaması geçirerek gelen hastamız yoğun bakıma yatırıldı. Beyin ölümü gerçekleşti. Hasta yakınlarıyla bu konuyu görüştük. Kendileriyle organ bağışına sıcak bakıp bakmadığı konusunda konuştuğumuzda kendileri organ nakline sıcak baktıklarını ve Cevat beyin organlarını bağışlamak istediklerini söylediler"diye konuştu.

Uzman ekipler organları kutularda taşırken duygusal anlar yaşandı. Cep telefonuyla babasının organlarının bulunduğu sedyedeki kutuları görüntüleyen Ogün Coşkun daha sonra telefonundan o görüntülere bakarak hüzünlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Perşembe Antalya Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title