Haberler

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, ODÜ'de İncelemelerde Bulundu

Güncelleme:

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Üniversitesi Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesinde incelemelerde bulundu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Üniversitesi (ODÜ) Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesinde incelemelerde bulundu.

Yılmaz, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesinde açılacak olan 4 yeni bölüm için 500 bin lira yardımda bulunacaklarını söyledi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman eğitime destek verdiklerini ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:

"Okulda açılacak olan Gemi İnşa Mühendisliği, Deniz Teknolojileri Mühendisliği, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği ve Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği bölümlerinin alt yapısında harcanmak için 500 bin lira yardımda bulunacağız. Bu parayla bu bölümlerin sınıfları ve laboratuvarları oluşturulacak. Ayrıca Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesinin içinde olduğu kampüsün çevre düzenlemesine ihtiyacı var. Bu anlamda peyzaj çalışmasına da elimizden geldiği kadar destek vereceğiz."

Yılmaz'a, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmet Balık, AK Parti Fatsa ilçe Başkanı Abdullah Uçar ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Enver Yılmaz Fatsa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title