Haberler

ORC'nin İstanbul'u Kim Kazanır Anketi

Güncelleme:

"Cemaat mensupları, Aleviler ve Kürtler, İstanbul'da hangi partiyi ve adayı destekleyecek?" konulu anketin sonuçları belli oldu.

2014 yerel seçimlerine az bir zaman kala anket şirketileri de araştırmalarına hız verdiler. Hiç kuşkusuzki yerel seçimlerde partiler için en çok önem teşkil eden illerin başında İstanbul geliyor.

ORC Araştırma Şirketi'nin "Cemaat mensupları, Aleviler ve Kürtler, İstanbul'da hangi partiyi ve adayı destekleyecek?" konu başlıklı anketinin sonuçları açıklandı.

TEKİN, SARIGÜL'Ü GEÇTİ

İstanbul'da ki CHP'li Belediye Meclis Üyesi, İlçe Yöneticisi ve CHP'nin kayıtlı üyesi olan seçmenlere sorulmuştur: CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kim Olmalı?

CHP'Lİ VEKİLLER SARIGÜL'Ü İSTEMİYOR

CHP Milletvekili ve PM Üyelerine sorulmuştur: CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kim Olmalı?

DOĞU VE GÜNEYDOĞULU SEÇMEN 'AK PARTİ' DEDİ

İstanbul'da yaşayan Doğu ve Güneydoğu kökenli seçmenlere sorulmuştur: 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde oy vermeyi düşündüğünüz parti hangisidir?

BDP YA DA HDP ADAY ÇIKARTMAZSA..

Doğu ve Güneydoğu kökenli, BDP-HDP'ye oy vereceğini belirten seçmenlere sorulmuştur: Partiniz aday çıkartmaz yada arzu ettiğiniz kişi aday olmaz ise hangi partiye oy verirsiniz?

SARIGÜL HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAYACAK

Doğu ve Güneydoğu kökenli olup, CHP haricinde başka bir partiye oy vereceğini belirten seçmenlere sorulmuştur: CHP Adayı Mustafa Sarıgül olursa oy verirmisiniz?

GÜRSEL TEKİN FAKTÖRÜ

Doğu ve Güneydoğu kökenli olup, CHP haricinde başka bir partiye oy vereceğini belirten seçmenlere sorulmuştur:

CHP Adayı Gürsel Tekin olursa oy verirmisiniz?

ALEVİ SEÇMEN SARIGÜL'Ü DESTEKLİYOR

İstanbul'da yaşayan Alevi seçmenlere sorulmuştur: CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kim Olmalı?

ALEVİLERİN TERCİHİ CHP

İstanbul'da yaşayan Alevi seçmenlere sorulmuştur: 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde oy vermeyi düşündüğünüz parti hangisidir?

CEMAAT MENSUBU SEÇMEN AK PARTİ'Yİ DESTEKLİYOR

İstanbul'da yaşayan ve herhangi bir cemaate mensup olduğunu belirten seçmenlere sorulmuştur: 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde oy vermeyi düşündüğünüz parti hangisidir?

BDP SEÇMENİ ÖNEMLİ ROL OYNAYACAK

Bu sonuçlara göre İstanbul'da yarışında cemaat üyesi vatandaşların ilk tercihi AK Parti olurken, Alevi vatandaşlar da tercihlerini CHP'den yana kullandı. Bu durumda HDP ve BDP'nin aday çıkartmaması durumunda İstanbul'da yaşayan Doğu ve Güneydoğulu seçmenler seçimlerde belirleyici rol oynayacak.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

İstanbul Ak Parti Ak Parti Cemaat Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title