Haberler

ORC'nin Anketine Göre Halkın En Çok Oy Vermeyi Düşündüğü Aday; Erdoğan

Güncelleme:

ORC Araştırma Şirketi'nin, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yaptığı ankete göre, halkın en çok oy vermeyi düşündüğü isim yüzde 54,3 oy oranıyla Erdoğan oldu.

ORC Araştırma Şirketi, 10 Ağustos 2014'te yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için anket yaptı. Bu ankete göre, Türkiye halkının ilk kez oy kullanacağı Cumhurbaşkanı seçimlerinde, 10 Ağustos'ta sandığa gidecek halkın, en çok oy vermeyi düşündüğü isim yüzde 54,3 oy oranıyla Recep Tayyip Erdoğan oldu.



ORC'YE GÖRE, HALK YÜZDE 54,3'LE "ERDOĞAN" DİYOR

Cumhurbaşkanı seçimleri için araştırma şirketleri anketler yapmaya başladı. ORC Araştırma Şirketi'nin yaptığı anket sonuçlarına göre, halk %54,3 ile Cumhurbaşkanlığı için "Erdoğan"ı işaret ediyor.

İHSANOĞLU VE DEMİRTAŞ'IN ORANLARI

ORC Araştırma Şirketi'nin yaptığı anketin sonuçlarına göre Ekmeleddin İhsanoğlu %38,0, Selahattin Demirtaş ise %7,7 oy oranında kaldı.

ANKET 23-27 TEMMUZ TARİHLERİ ARASINDA YAPILDI

ORC, cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili anketi, 23-27 Temmuz tarihleri arasında 34 ilde 3100 kişiyle, yüz yüze anket tekniğiyle gerçekleştirdi. Ankette seçmenlere, "10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy vermeyi düşündüğünüz aday hangisidir?" sorusu yöneltildi. Seçmenlerin yüzde 54,3'ü Başbakan Erdoğan yanıtını verirken, yüzde 38'i ise Ekmeleddin İhsanoğlu dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Ekmeleddin İhsanoğlu Türkiye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (93)

BAHRI:

tayyip benden sana oy yok. ekmeledine mecburiyetten verecez.

98
54
yanıtYanıtla
MRSLmursel.abdurrahman@gmail.com:

Ver sen ver :)) Kim olduğunu nerden geldiği kime hizmet ettiğini bilmediğin adama oy ver sonra Ahmet necdet sezer gibi olsun sürünün sonra

yanıt0
yanıt0
gündoğarkenyalnizkurt1@hotmail.com:

ne verceksiniz ekmeleddine merak ettim :-)))

yanıt0
yanıt0
DİKKAT!:

oylar demirtaşa :))

56
65
yanıtYanıtla
Turkogluturkhakan@hotmail.com:

elbette oylar demirtasa bunun guluncek yani da hic yok can kardesim biz insaniz insan ayrimi yapmak bize yakismas has ve has turkum oyum demirtasa yillardir icimize nifak koyanlarin inadina ve ulkemin yararina demirtas aslada gurur meselesi yapmam beni bir kurdun yonetmesine cunku tarihte ornegi var bu ulkeyi ya has bir turk yada has bir kurt yonetebilir devsirmeler degil

yanıt0
yanıt0
ensar:

hakiki delikanlı ülkücü kardeşlerim eğerki bu ekmeleddine oy verirse ülkücülüğü bırakıp devrimci gömleği giysinler ama ben inanıyorumkı adam gibi adam mhpli ülkücü kardeşlerim chpnın bu dayatma adayına destek vermeyeceklerdir bu çapulcu zihniyet cevabını 10 ağustos akşamı gene mılletın tokatıyla alacaktır.

32
62
yanıtYanıtla
bu anket neden bize hiç denk gelmez ???:

yaa arkadaş sosyal medyadaki beğenilere bakıyorum ve çoğunda akp haberlerine beğeni sayısı düşük muhalefet sayısı çok yüksek...bence en büyük kamu oyu araştırması budur...çünkü halkın herkesiminden insan bu interneti kullanıyor ve çokta yaygın kullanılıyor bu internet...üstelik insanımız siyasi haberlere yorum yapmayı çok seviyor...bu anketler tamamen palavra ve tamamen halkı yönlendirmeye yönelik...kimse tercihini değiştirmesin beyler.denizden babam çıksa ekmele verecem oyumu isterse anket 100 tayip desin

56
24
yanıtYanıtla
aysunm@m.m:

internet siteleri taraflıdir sitelerde yapılan anketlerin dogruluk payı yoktur bir cok örnek verebilirim ama sen karakteri feyk olan kahire dogumluya verebilirSin oyunu

yanıt0
yanıt0
tespit1@mynet.com:

Aysuna cevap: o zaman almanya doğumlu yüzbinlerce vatandaşımızı ülkeye sokmayalım hatta yurtdışında cumhur başkanlığı için oy kullanmasınlar. büyük kahraman Mustafa Kemal Atatürkte Selanik doğumlu ve selanik şu an toprağımız değil eğer ekmel bey kahirede doğmuş diye ayıplarsan Mustafa kemal atatürkte ve yurt dışında doğmuş olan vatandaşlarımız için ne diyeceksin. insanlar nerede doğacaklarına kendileri karar vermez bilmem anlatabildim mi aysun hanımmmmm

yanıt0
yanıt0
umut:

Allah yukarda hiç birinide sevmiyomya :)

27
20
yanıtYanıtla
Tüm 93 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title