Haberler

Ora'nın Konseptini Ekotam Hazırladı

İzmir Ekonomi Üniversitesi Tasarım Araştırmaları Merkezi'nin (Ekotam) Son Çalışması Ora Lahmacun'un Hizmete Açtığı Vali Konağı Şubesi'nin Konsepti Oldu. İç Mimarlık Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Markus Wilsing Başkanlığındaki Ekotam Tasarım Ekibi, Atakent, Karşıyaka ve Pasaport Şubelerinden Sonra Yeni Şubesinde Kurumsal Kimliğini de Yeniden Tanımlamak İsteyen Firmanın Talebi Üzerine İç Mekan Tasarımı...

İZMİR Ekonomi Üniversitesi Tasarım Araştırmaları Merkezi’nin (EKOTAM) son çalışması ORA Lahmacun’un hizmete açtığı Vali Konağı Şubesi’nin konsepti oldu. İç Mimarlık Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Markus Wilsing başkanlığındaki EKOTAM Tasarım Ekibi, Atakent, Karşıyaka ve Pasaport şubelerinden sonra yeni şubesinde kurumsal kimliğini de yeniden tanımlamak isteyen firmanın talebi üzerine iç mekan tasarımı, personelin kıyafetleri ve endüstriyel tasarım hizmetlerini içeren bir disiplinlerarası takım çalışması gerçekleştirdi. Firma yetkilileri, iki aylık çalışma ile ortaya çıkan sonuçtan çok memnun olduklarını belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title