Haberler

Optimum'da Düğün Dernek Var

Ünlü oyuncu Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrollerini paylaştığı Düğün Dernek 2 Sünnet filminin İzmir özel gösterimi, 12 Aralık Cumartesi günü İzmir Optimum’da gerçekleşecek.

Ünlü oyuncu Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrollerini paylaştığı Düğün Dernek 2 Sünnet filminin İzmir özel gösterimi, 12 Aralık Cumartesi günü İzmir Optimum'da gerçekleşecek.

4 Aralık'ta vizyona giren ve kısa zamanda geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Düğün Dernek 2 Sünnet filminin oyuncuları, İzmir Optimum'da gerçekleşecek özel gösterimde izleyiciyle buluşacak. Selçuk Aydemir'in yönettiği, baş rollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in paylaştığı film için düzenlenen gösterimde oyuncu ekibi, 12 Aralık Cumartesi günü saat 16: 00'da gerçekleştireceği söyleşi sonrası hayranlarıyla filmi izleyecek. Öte yandan filmin İzmir gösterimini şanslı ziyaretçilerde izleyebilecek. 7-11 Aralık 2015 tarihleri arasında aynı gün içinde 300 TL ve üzeri alışveriş yapan ilk 50 kişiye, Düğün Dernek 2 Sünnet filminin İzmir özel gösterimine iki kişilik davetiye hediye edilecek. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Murat Cemcir Ahmet Kural İzmir Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title