Haberler

Operasyona Katılan Kadın Polisler İlgi Odağı Oldu

Gaziantep’te 1 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı sokak ortasındaki kanlı hesaplaşmanın ardından yürütülen operasyonlardaki kadın polisler ilgi odağı oldu.

Gaziantep'te 1 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı sokak ortasındaki kanlı hesaplaşmanın ardından yürütülen operasyonlardaki kadın polisler ilgi odağı oldu.

Gaziantep'in Vatan Mahallesi'nde sokak ortasında çıkan silahlı kavgada Bekir Doğruer ölmüş, 4 kişi de yaralanmıştı. Olayın hemen ardından kaçan bir şahsın yakalanması için özel ekipler operasyon başlatmıştı. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Cinayet Büro Amirliğinde görev yapan Komiser Yardımcısı Dicle Elçioğlu da çelik yelek giyerek, elindeki silahla bizzat operasyona katıldı. Ekipleri de başarılı bir şekilde de yönlendiren Elçioğlu ile beraberindeki polisler, eli arkadan kelepçeli ve gömleği kanlı şahsı, çatıda gizlenirken yakalamayı başarmıştı.

Bir cesur yürek de olay yeri incelemede

Büyük bir hesaplaşmanın yaşandığı iddia edilen olayda geniş güvenlik tedbirleri alınırken, bölgede polislerin olduğu yöne bir araçtan ateş açılmıştı. Her türlü riske rağmen Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şubede görevli Komiser Yardımcısı Merve Demir de, operasyona katılan hemcinsi gibi başarılı bir şekilde çalışma yürüttü. En ufak detayları bile atlamayan Merve Demir, olay yerindeki tüm delilleri ise dikkatle inceledi.

Görenlerin dikkatini çekti

Mahalle ortasında yürütülen operasyon ve çatışmalarda, cesareti ile takdir toplayan bayan komiser yardımcıları, erkek meslektaşlarını aratmayan başarılı çalışmalar ile de göz doldurdu. Merakla operasyon ve çalışmaları izleyen vatandaşlar, gözlerini bayan komiser yardımcılarından alamadı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Merve Demir Dicle Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title