Haberler

Alaattin Çakıcı'nın Üvey Oğlu Onur Özbizerdik Yakalandı

Güncelleme:

Dündar Kılıç'ın torunu, Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, İstanbul'da gözaltına alındı.

Etiler'de, yaklaşık bir ay önce restoranda tartıştığı kişilere tabancayla ateş açtığı iddiasıyla aranan Onur Özbizerdik gözaltına alındı.

İSTANBUL POLİSİ YAKALADI

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Etiler'de bir restoranda tartıştığı kişilere tabancayla ateş açtığı iddiasıyla aranan Dündar Kılıç'ın torunu ve Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Özbizerdik'i yakaladı.

Özbizerdik, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Gayrettepe yerleşkesine götürüldü.

ATEŞ EDİP KAÇMIŞTI

Etiler'de 30 Mayıs'ta kız arkadaşıyla gittiği lüks restoranda loca nedeniyle tartıştığı kişilere ateş açan Onur Özbizerdik, daha sonra restorandan kaçmış, olayda ölen veya yaralanan olmamıştı.

DÜNDAR KILIÇ'IN TORUNU ONUR ÖZBİZERDİK KİMDİR?

Onur Özbizerdik, Türkiye'nin en eski kabadayı ve suç baronlarından Dündar Kılıç'ın öz torunuydu.Annesi Uğur Özbizerdik, yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Alaattin Çakıcı'nın ikinci eşiydi. Onur henüz 13 yaşındayken annesi gözünün önünde cinayete kurban gitti.

ANNESİ GÖZÜNÜN ÖNÜNDE ÖLDÜRÜLDÜ

Onur ve annesi o tarihte Uludağ tatilindeydi. Annesinin katili kendisine büyük saygı duyduğu üvey babası Alaattin Çakıcı'ydı. Çakıcı o tarihte Fransa'daydı ve cinayeti Abdurrahman Keskin işledi. Bu olayın ardından psikolojisi bozulan genç Onur, Şişli'de öğrenimine devam ettiği liseyi yarım bıraktı.

15 YAŞINDA PARK NEDENİYLE TOPUĞUNDAN VURDU

Daha 15 yaşlarındayken aracını düzgün park etmediğini iddia eden Ünal Acar'ı silahla topuğundan vurdu. Ünal Acar ise Özbizerdik'i çocuk olması nedeniyle affedip şikayetini geri almıştı.

CİNSEL ORGANINDAN YARALADI

1998 yılında ise Etiler'de bara girmesine izin vermeyen kahya Cenk Dikel'i silahla cinsel organından yaraladı, ancak serbest kaldı.

ÇAKICI'NIN ÖZ KARDEŞİNİ YARALADI, CEZAEVİNE GİRDİ

Birkaç yıl sonra da Alaattin Çakıcı'nın öz kardeşi Gencay Çakıcı'yı, adam yollayıp yaralanmasına sebep olmasından dolayı cezaevine girdi.

"KÜÇÜK BABALARIN ÇATIŞMASI"

Onur Özbizerdik mahkemede "Benim kan güttüğüm kişi Alaattin Çakıcı'dır. Akrabalarıyla işim yok" demişti. 2005'de Etiler bölgesinde büyük bir çatışmaya adı karıştı. Çatışmada 2 kişi hayatını kaybederken, iki kişi de yaralandı.

Bu çatışma basına "Küçük babaların kanlı çatışması" "Etiler'de galeri baskını" "Çatışmanın nedeni sigara külü" başlıklarıyla manşet oldu.

ROMANYA'YA KAÇTI, TÜRKİYE'YE TESLİM EDİLDİ

Onur Özbizerdik, çıkan haberlerin ardından direkt Romanya'ya kaçtı. 2008 yılının Nisan ayında Romen emniyet yetkililerinin yardımıyla Türk istihbaratına teslim edildi.

Kasten adam öldürmeye teşebbüs etmekten mahkemeye çıkarıldı. Kısa bir zaman sonra serbest bırakıldı. 2009'da da Polat Towers'ta, iş adamı Fatih Edremit isminin cinayetiyle ilgili şüpheli olarak tutuklandı. Yaklaşık 2 sene devam eden mahkeme süreci sonrasında serbest bırakıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Onur Özbizerdik Alaattin Çakıcı Dündar Kılıç Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500

Yorumlar (54)

kürt sever:

MAFYA İSEN KAÇMAYACAKSIN NERDE ESKİ MAFYALAR

34
7
yanıtYanıtla
TURGUT:

bu mafya babalarını AKP besliyor

11
17
yanıtYanıtla
KarslımobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Mafya ne la hepsi mal Alaatin Çakıcı da Sedat Peker de bunları devlet yetiştirdi bunlar bir işe yaramaz insanlar en büyük mafya devlettir

20
5
yanıtYanıtla
Bud spencermobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ben böylelerine kizmam. Şuna baksana 50 defa yakalamişlar ve serbest birakmişlar burda sövülecek tek kişi veya kişiler varsa oda devlettir.

23
0
yanıtYanıtla
AmedMobil-IOS:

Atın içeriye bidahada gün yüzü görmesin sahte kabadayı

16
2
yanıtYanıtla
çakma mafyalar sizi:

kedi gibi ensesinden tuttu gözlüklü polis diğerleri de bırakıor ne bırakıyorsun sokak arası mafyasını şimdi şubede öttürürler onu yaşasın Türk Polisi

11
6
yanıtYanıtla
Kemal Mobil-IOS:

Yürüyen haşere

16
0
yanıtYanıtla
PKK:

BEN YAKALATTIM BENİ ARIYORLAR . . .

3
12
yanıtYanıtla
zor emekli:

yakalanması , emniyetimiz için mükemmel sonuç ta. . . . bu akrepleri içerde tutacak yasa ve uygulama varmı??? o nu bilmiyorum. serbest bırakacaksan ne diye tutukluyorsun????

14
0
yanıtYanıtla
asker:

atın hepsini içeri. okadar suça karışmış halen dışarıda geziyor. bitmedi çakıcılar pekerler nurişler

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title