Haberler

Onur Özbizerdik Serbest Kaldı, Manken Sevgilisini Hastanelik Etti

Güncelleme:

Ünlü mafya babası Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, serbest bırakıldıktan hemen sonra, bu kez de manken sevgilisi M.Ç.'yi feci şekilde dövdüğü gerekçesiyle yine aranmaya başlandı.

Etiler'de lüks bir restoranda silahıyla rastgele ateş açtığı için önceki gün gözaltına alınan Onur Özbizerdik, serbest bırakıldıktan hemen sonra, bu kez de manken sevgilisi M.Ç.'yi feci şekilde dövdüğü gerekçesiyle yine aranmaya başlandı.

SERBEST BIRAKILMIŞTI

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yakalandıktan sonra bugün sabah saatlerinde adliyeye çıkarılan Onur Özbizerdik, savcılıktaki ifadesinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından serbest bırakılmıştı. Mahkeme, adli kontrol şartıyla serbest bıraktığı Onur Özbizerdik'e yurtdışına çıkma yasağı koymuştu.
SEVGİLİSİNİ HASTANELİK ETTİ

Adliyeden ayrıldıktan sonra Sarıyer'e gittiği öğrenilen Onur Özbizerdik'in, burada buluştuğu manken sevgilisi M.Ç.'yi feci şekilde dövdüğü öğrenildi. M.Ç.'nin, kendisini döven Onur Özbizerdik'in yanından ayrılmasının ardından telefonla durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdiği ortaya çıktı. Ambulansla hastaneye kaldırılan manken M.Ç.'nin aldığı darbeler sonucu burnunun ve bazı dişlerinin kırıldığı belirtildi.

YİNE ARANIYOR

Bu olayın ardından, öğle saatlerinde serbest kalan Onur Özbizerdik akşam saatlerinde tekrar aranmaya başlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Alaattin Çakıcı Onur Özbizerdik Güncel Haberler

500

Yorumlar (212)

DFG:

Onu serbest bırakan hakim ve savcılara aynı şeyi yapsaydı müstehaktır. . . . . . . . . . . .

21
0
yanıtYanıtla
FatihmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Simdi su habere bakinca hani akp hukumeti yol yapti,hastahane yapti ozgurluk getirdi diyenlere tek soru. Bir devlet kendi icinde halkina karsi adaleti sagliayamiyorsa tecavuze 1 yil, insanlarin bir birini silahla taramasina serbestlik verirse bu yaptiklarinin neresi guzel bir dusunmek lazim. Ben turkiyeli bir kurdum. Ama karsimdaki olen muslumansa ben o zaman ummetciyim irkim dilim yoktur. Muslumanim cok sukur karsimdakide musluman kardesimse irki dili benim icin hic fark etmez. Demek istedigim sıktınız bızı devletimizin basında olanlar hemde cok sıktınız.

7
10
yanıtYanıtla
TÜRKİYE:

DEDENİN ADINI KİRLETİYORSUN ASLANIM KADINA DOKUNMA ANNE NİN İNTİKAMINI AL YİĞİTSEN ÇAKICIYI BİTİREMEDİN LAN

13
2
yanıtYanıtla
mardinli:

nerde gariban varsa onunla uğraşıyor adamsa bir mardinliyle uğraşsın goreyim

11
4
yanıtYanıtla
38:

garibin biri açlıktan tatlı çalar 20 sene yer bunlar ortalığın anasını ağlatır içeri tıkmazlar eyy güzel türkiye hiç mi adaletin yok senin.

14
1
yanıtYanıtla
ZazaHDPmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Adaletini Seveyim Türkiye`m

11
3
yanıtYanıtla
SemsurMobil-IOS:

Neymis kürdistan olursa israil amerika yönetirmis. Kim olursa olsun türklerdan iyidir

1
12
yanıtYanıtla
TarzanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu nasil bir ülke..resmen orman kanunlari var..devlet mafya babasinin ogluna caze bile veremiyor..

12
0
yanıtYanıtla
mesutm@m.mm@m.m:

Devlet pis islerini ona yaptiriyor Devletin kendiside mafya

yanıt0
yanıt0
suruçlumobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ben böyle adaletin içine edeyim. Tedaş ta çalışırken iletken kopması sonucu 10 dönümlük arpa ekili tarla yanması sonucu taksirle yangına neden olmaktan yargılandı az kalsın hapse giriyordum. Bu serseri istanbulun göbeğinde insanlara ateş ediyor serbest bırakılıyor. Harbiden bu satılmış hukukçuların adaletinin içine edeyim...

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 212 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title