Haberler

Onur Özbizerdik çıldırdı, Özbizerdik'in binaya giriş anı

Güncelleme:

Onur Özbizerdik çıldırdı, Özbizerdik'in binaya giriş anı ve basın mensuplarına küfür ettiği o anlar kameralara böyle kaydedildi. Yeraltı dünyasının ünlü ismi Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, gözaltına alındı. Kendisine soru soran gazetecilere "Soracağınız soruyu bilin. Tayyip Erdoğan düşmanları." dedi.

Onur Özbizerdik çıldırdı, Özbizerdik'in binaya giriş anı böyle görüntülendi. Yeraltı dünyasının ünlü ismi Dündar Kılıç'ın torunu, Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, Şişli'de gözaltına alındı. Özbizerdik, kendisine soru soran basın mensuplarına, "Tayyip Erdoğan düşmanları!" diye bağırdı.

RESTORANDA RASTGELE ATEŞ AÇMIŞTI

Etiler'de yaklaşık 20 gün önce meydana gelen olayda Onur Özbizerdik, kız arkadaşıyla geldiği lüks bir restoranda bir grupla tartışmış ve silahını çıkararak rastgele ateş açmıştı. Özbizerdik, kız arkadaşı ve şoförü ile birlikte olay yerinden ayrılmıştı.

"TAYYİP ERDOĞAN DÜŞMANLARI"

Bu olay nedeniyle polis tarafından aranan Onur Özbizerdik, Bomonti de bulunan 5 yıldızlı bir otelde saat 14.00 sıralarında gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan Özbizerdik, sağlık kontrolünün ardından Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Bu arada Özbizerdik, emniyete girerken basın mensuplarına, "Soracağınız soruyu bilin Tayyip Erdoğan düşmanları!" diye bağırdı. Özbizerdik, polislere küfür etti.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Recep Tayyip Erdoğan Alaattin Çakıcı Onur Özbizerdik Dündar Kılıç Gündem Haberler

500

Yorumlar (2)

HIKMET ADAR:

BANA BAK SEN ONUR ÖZBIZERDIK SEN BU ULKEDE SADECE VATANDASSIN SUC ISLIYORSAN CEZANI CEKECEKSIN KIMSENIN CAKALLIGINI YAPAMAZSIN ASAGILIK ADAM SEN DE UVEY BABAN GIBI YILLARCA KAPALI CEZAEVINDE AKLI BASINA GELENE KADAR CEZANI CEKECEKSIN

0
0
yanıtYanıtla
HIKMET ADAR:

BEN HİKMET ADAR BU ONUR ÖZ BİZERDİK VE BUNUN GİBİ CAKAL VE SEREFSIZLER CEZAEVINDE AKLI SASINA GELENE KADAR YILLARCA KALMALILAR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title