Haberler

Önemli Yurt İçi Olaylar

Muş'un Malazgirt ilçesinde, bölücü terör örgütü mensupları, bir taş ocağı şantiyesinde görevli iki bekçiyi darbederek, iki kamyonu yaktı.

Muş'un Malazgirt ilçesinde, bölücü terör örgütü mensuplarının, bir taş ocağı şantiyesinde görevli iki bekçiyi darbederek, iki kamyonu yaktığı bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, önemli yurt içi olaylara ilişkin bilgi verildi.

Buna göre, dün bölücü terör örgütü mensubu silahlı beş kişi, Muş'un Malazgirt ilçesine bağlı Selekutlu köyü mülki sınırlarında bulunan bir taş ocağı şantiyesinde görevli iki bekçiyi darbetti.

Bekçilerin üç cep telefonunu da gasbeden teröristler, şantiyeye ait iki kamyonu yaktı.

Malazgirt İlçe Jandarma Komutanlığınca, aynı gün saat 21.55 sıralarında, bir olay yeri inceleme ekibi ile asayiş komando timi bölgeye sevk edildi.

Olayla ilgili Malazgirt Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığınca adli tahkikat başlatıldı.

Bu arada, dün, bölücü terör örgütü destekçisi 35-40 kişilik bir grup, Muş'un Bulanık ilçesi Şehitlik Mahallesi'nde bulunan mezarlık bölgesinde ateş yakarak, "Kobani'de bayram yok, burada da olmayacak" sloganı attı.

Kendilerine müdahale eden İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine molotof kokteyliyle saldırıda bulunan grup, taşlı saldırı sonucu aynı bölgede bulunan bir ilköğretim okulunun camlarını kırdı. Grup, emniyet müdürlüğü ekiplerinin müdahalesiyle dağıtıldı. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Malazgirt Muş Politika Güncel Haberler

title