Haberler

Önce Yaya Projesi

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde yürütülen proje kapsamında kortej yürüyüşü gerçekleştirildi ve tören düzenlendi.

Safranbolu ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğünce yürütülen Önce Yaya Projesi kapsamında kortej yürüyüşü gerçekleştirildi ve tören düzenlendi.

Kaymakamlık önünde bir araya gelen Vali Yardımcısı Erkan Çapar, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Samit Tokmak, Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, emniyet mensupları, öğrenci, öğretmen ve ilçe sakinleri, Flamingo Caddesi'ne kadar yürüdü.

Burada düzenlenen törende konuşan Bulacak, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından desteklenen projeyle yaya ve sürücü kültürü oluşturmak istediklerini söyledi.

Bulacak, "Projeyle istiyoruz ki yayaların ve sürücülerin trafik konusunda farkındalıkları olsun, bazı şeyleri biraz daha görerek yaşayalım. Karşılıklı yaya ve sürücü kültürünü geliştirerek kazaların önüne geçelim" dedi.

Konuşmaların ardından projenin yürürlüğe konulması dolayısıyla yaya geçidinde sembolik olarak kurdele kesildi, katkı sağlayanlara teşekkür plaketi verildi. - Karabük

Kaynak: AA / Güncel

Erkan Çapar Safranbolu Karabük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title