Haberler

Önce Tecavüz Edildi, Ardından Dayak Yedi, Artık Devlet Korumasında

Güncelleme:

İzmir'in Menderes ilçesinde,tecavüze uğrayan ve daha sonra öldüresiye dövülen 15 yaşındaki çocuk, devlet tarafından koruma altına alındı.

Menderes ilçesine bağlı Özdere'de 2013 yılında 13 yaşında olan K.Ç., iddialara göre babasının arkadaşı tarafından tecavüze uğradı. K.Ç., daha sonra şikayetini geri almadığı gerekçesiyle tecavüzcü kişi ve ailesi tarafından öldüresiye dövüldü.

DEVLET HAREKETE GEÇTİ, ÇOCUK AİLEDEN ALINDI

Yaşanan olay kamuoyunda geniş yankı bulurken, devlet görevlileri de harekete geçti. Ulusal basında yer alan haberler sonrası bir çalışma başlatan görevliler, K.Ç'nin babası A.Ç. ile temasa geçti. Olayı derinlemesine sorgulayan ekipler, 15 yaşındaki K.Ç'yi aileden aldı.

Çocukla İzmir Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesinden görevlilerin ve bir pedagogun ilgilendiği öğrenildi. Yıllardır yaşadığı travmanın izlerinin silinmesi için çocuk korumaya alındı.

Olayla ilgili davanın devam ettiği kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Menderes Özdere İzmir 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (10)

maarif:

Herr türlü rezalet, ülkeyi sardı. . Her yerden melanet, ahlaksızlık fışkırıyor. . Sebebi ne ? Dış güçlre mi?

18
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

resmini niye koyuyorsunuz ????

20
1
yanıtYanıtla
cem tuna:

Bu şekilde sadece gözlerinin buzlanarak fotoğrafının yayınlanmasını hiç doğru bulmuyorum. . . Hiç fotoğraf koymamalıydınız. . Koyacaksanız tecavüzcülerin fotoğrafını hiç buzlamadan koyun. . .

15
0
yanıtYanıtla
Biat mi asla!:

Aynen; resmen acik etmisler. . O musallat olan yaratigi koyunda bakin izmirliler o adami ne hale sokacak. . Haberi yapan bu yanlistan dönsun. . Resmi kaldirsin

yanıt12
yanıt0
Biat mi asla!:

Bu haberi ilk duydugumda da simdi okudugumdada cok uzuldum. . Yuregim ezildi. . Niye böyle sapkinliklar cogaldi neden insanlar cocuklara musallat oldu? Heleki bir erkek cocuga . . Babasida suclu bu gencin. . Ilgisiz babalar annalar. . Dogurup dogurup ilgilenmiyorlar. . Bu cocuk simdi nasil bir gelecekle yuz yuze kaldi. . Insallah bundan sonrasi onun icin iyi olur. .

10
1
yanıtYanıtla
KRAL KOBRA:

Şimdiki Şeylerin, Şıhların hepsi dünya sevdasında. . Sahte şeyhler olduğu için azgınlık arttı. . Gerçek Allah (c. c) dostları olsaydı, insanların şirazesi böyle kaymazdı. . Birde cezalar caydırıcı değil. . Al sana sodom zihniyetli güruh.

yanıt4
yanıt0
su...:

bunu yapanlar sana bin kere kurban olsunlar

9
0
yanıtYanıtla
Biat mi asla!:

Birileri Gene yok izmir gavur yok cagdas izmir tabi olur falan demis. . Bende diyorumki ensar vakfina bakin. . Yada bi kereden birsey olmaz diyen bayana bakin. . Ve diyorumki ahamda din din dediniz de neden cogaldi tecavuzler heleki erkek cocuklara. . Ve diyorumki menderes ve selcuk belediyeleri akpnin belediyeleridir. . buna cevap verin simdi. .

7
1
yanıtYanıtla
kuzen:

her gün neden izmirde böyle olaylar oluyor sen bi cevap ver

yanıt1
yanıt4
verin gitsin:

Bunu dövenleri . . . . . . ceksin. sonra da boğazdan atacaksın denize

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title