Haberler

Önce Bilgisayara Ardından Başına Ateş Etti

Güncelleme:

İzmir'in Gaziemir İlçesi'nde açık lise öğrencisi 17 yaşındaki Mesut Kamil Sayan, önce bilgisayarına sonra da kendi başına ateş ederek intihar etti.

İzmir'in Gaziemir İlçesi'nde açık lise öğrencisi 17 yaşındaki Mesut Kamil Sayan, bilinmeyen bir nedenle bunalıma girip, polis babasına ait tabancayla önce bilgisayarın kasasından söktüğü hard diske, ardından da başına ateş edip yaşamına son verdi. Olay sırasında evde bulunmayan Sayan çifti, çocukların ölümüyle büyük üzüntü yaşadı.

BABASINA AİT SİLAHLA İNTİHAR ETTİ

Olay, Gaziemir İlçesi 69 Sokak'ta bulunan Altaş Sitesi'ndeki apartmanın birinci katında bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Açık lise öğrencisi Mesut Kamil Sayan, evde kimsenin bulunmadığı sırada henüz bilinmeyen bir nedenle bunalıma girdi. Liseli genç, iddiaya göre Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli babası Orhan Sayan'a ait tabancayı alıp önce, odasındaki bilgisayar kasasından söktüğü hard diske bir el ateş etti, ardından da tabancayı başına dayayıp tetiği çekti.

VAKTİNİN ÇOĞUNU BİLGİSAYAR BAŞINDA GEÇİRİYORDU

İzinli olan Orhan Sayan ile eşi eve geldiklerinde, korkunç manzarayla karşılaştı. Haber verilmesiyle gelen sağlık görevlileri, talihsiz gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Evde yapılan incelemede, herhangi bir intihar notuna rastlanmadı. Mesut Kamil Sayan'ın içine kapanık bir yapıya sahip olduğu ve vaktinin çoğunu bilgisayar başında geçirdiği öğrenildi. Hayatının baharında canına kıyan Sayan'ın cansız bedeni, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziemir İzmir Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (55)

emre:

İyi olmuş. Bu da büyüyünce babası gibi polis olup onlar gibi Kürtlere işkence yapardı kesin. Ölümü yerinde olmuş, Allah rahmet etmesin ve ailesine büyük acı versin, amin.

175
107
yanıtYanıtla
KEMALKEMAL@HOTMAL.COM:

ÇOK HAKLISIN ARKADAŞ

yanıt0
yanıt0
barzan bulutbarzan06@hotmail.com:

KÜRT BARZAN :hiç tanımadığı 17 yaşındaki bir çocuğa bukadar kindar konuşan şahsiyetsizlerin bu dünyada yaşama hakları yoktur çünkü onların kalpleri taşlaşmıştır vijdanları yok olmuştur onlar domuzlarla aynı kategoridedir kürtleride pis kalplerinizdeki pis oyunlarınıza alet etmeyin

yanıt0
yanıt0
Nasnasiip@mynet.com:

İnşallah soyun sopun kurur.İŞİD kökünüzü kazır.Sizin gibiler demek ki hak ediyorlarmış.Bundan sonra sizlere zerre acımayacağım kitapsızlar.

yanıt0
yanıt0
Muratzxenesinantzx@gmail.com:

emre ALLAH denilince ne anlarsin bilemem amma ve lakin Allah dan umut kesilmez Allahim sana hidayet nasip eder insallah

yanıt0
yanıt0
EBU ABDUL TÜRKİ:

YAŞASIN TÜRK MİLLETİ.YAŞASIN IRAK ŞAM İSLAM DEVLETİ.

5
108
yanıtYanıtla
murat payar:

haklısın ceyda babasıda kendini dediğin gibi öldürsün annesi ne olacak peki? onuda bana yollayın bari kaç haftadır kadın yüzü görmedim bana yollayın annessinide ne olurki

78
21
yanıtYanıtla
yalnız hafız:

polise bu kin neden.oda kanunların verdiği görevini yapiyor...neticede ölen bir genç...babasının polis olması onun tercihi değil.beyinsizler akşam akşam beni sövdürüp günsaha sokmayin ulennnnn.

11
74
yanıtYanıtla
elif:

bundan sanırım iki ay önceydi kars ta bi sapık tarafından öldürülen mert adlı çocuk o çocugun ölümüne tek bi türk vatandaşı bile buna bende dahil oh oldu iyi oldu şu bu demedik ama burdaki çocuga biatane kürt çıkıpta evt ben kürdüm ama buçocuga yazık olmuş demedi işte sizinle bizim aramızda ki fark bu biz insanız o kürt çocugun ölümüne çok üzülmüştük peki szi nesinz??????

20
62
yanıtYanıtla
baranbarano_@hotmail.com:

ELİf senin gibi sokak kadınlarını çok tanıdık biz, kürtler onlarca yıldır katledip bebek çoluk cocuk genç demeden köyleri ateşe verilirken nerdeyidiniz? siz ve sizin polisiniz ve askeriniz cehennemin en dibinde yansın inşallah bu ölen çcouk için bir şey demiyorum ama babası çok namuslu olsaydı sahip çıkardı bilgisayar başında ot gibi yeşertmezdi o mahsum bebeyi.

yanıt0
yanıt0
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title