Haberler

Omuzundaki 2 Kiloluk Yağ Bezesini, 72 Yıl Sonra Aldırdı

Güncelleme:

Mardin'in Derik İlçesi'nde oturan 72 yaşındaki Veysi Doran, sol omuzundaki 2 kilogramlık yağ bezesini başarılı bir ameliyatla aldırdı.

Mardin'in Derik İlçesi'nde yaşayan Veysi Doran, doğuştan sol omuzunda taşıdığı yağ bezesi nedeniyle büyük ağrılar çektiği için uyuyamadığını ve bu yüzden 72 yıl sonra aldırmaya karar verdiğini söyledi.

Akşam rahat uyuyamadığını belirten Doran, omuzundaki yağ bezesini aldırmak için Derik Devlet Hastanesi'ne başvuruda bulundu. Yapılan tetkiklerden sonra Genel Cerrahi uzmanı Dr. Ömer Güngörür ile sağlık personelinin katıldığı ve yaklaşık 1 saat süren bir operasyonla yağ bezesi başarılı bir şekilde alındı.

DEVLET HASTANESİ İÇİN BİR İLK

Ameliyatla yağ bezesini başarılı bir ameliyatla alan Dr. Ömer Güngörür, Devlet Hastanesi'nde ilk kez böylesi bir ameliyatı başarılı bir şekilde yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Sol omuzundaki yağ bezesinden kurtulan Veysi Doran ise 72 yıl sonra ilk kez rahat uyuyacak olmanın kendisini sevindirdiğini belirterek, ameliyat gerçekleştiren sağlık ekibine teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mardin Derik Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Ankaralı:

Yazdıklarıma inanmamış olabilirsiniz Gerçi kimseyi inandırmak zorunda da değilim Sadece haberi okuyunca anlatmak istedim. Bu hastalığın yani lipom (yağ bezesi) çeşitleri var Doktorun halama dediğine göre 2 çeşit oluyomuş Halamdaki dişisi yani aldıkça çoğalan cinsindendi ayrıca babamda da ense ve göğüs bölgesinde var ama halamın ki kadar fazla değil.Babamda ameliyat oldu ense bölgesinden ve yerine geri gelmedi İnşallah bu amcanınki de tekrar yerine gelez.

14
1
yanıtYanıtla
TÜRK DOKTORU DEDİN Mİ DURACAN:

normalde ameliyattan korkmam bir hemoroid ameliyatı oldum özel doktora, bin pişman oldum 3 defa ameliyat oldum 1 yılım heba oldu parasıda cabası iyileşemedim en son kantoron yağı kurtarıcım oldu

9
4
yanıtYanıtla
ekrem gürkanegurkan26@gmail.com:

kantaron yağını nasıl kullandınız?

yanıt0
yanıt0
Ankaralı:

Halamın vücudundan da son olduğu ameliyatta tam 14 kilo yağ bezesi çıktı.Kendisi 52 yaşında ve 20 yıldır bu hastalığın tedavisi için çabaladı ama bi sonuç alamadı Hem psikolojik hem görsel hemde bedenen çok sıkıntısını çekti12 kez ameliyat olmasına rağmen vücudu her seferinde yeniledi. Geçmişte olduğu ameliyatları saymıyorum. Allaha şükürler olsunen son hacettepe hastanesinde ünlü bi doktor sayesinde rahata erdiÇok şükür şimdi durumu gayet iyi fakat vücudunu görseniz inanamazsınız Umarım tekrar yerine gelmez Geçmiş olsun

5
2
yanıtYanıtla
Lipom (yağ bezesi ):

Kantaron yağını lipom tedavisinde mi kullandınız ve nasıl tatbik ettiniz sonuç nedir. ayrıntılı cevap yazabilirmisiniz kardeş eğer yorumu okuyor isen. Allah razı olsun şimdiden. Vücudumun çeşitli yerlerinden 10-15 adet lipom mevcut ve bir türlü geçmeleri adına sonuç alamadım. aldırınca artar dedikleri içinde cerrahi müdahalede bulundurmadım.

1
0
yanıtYanıtla
Ankaralı:

Benden size tavsiye doktorunuz ayrıntılı bir şekilde incelemeden kesinlikle lipoma bıçak vurdurmayın!

0
0
yanıtYanıtla
muzafferzafer:

ekrem gürkan kardeşim senin derdine deva önce llahdan sonra benim vereceğim bilgide.bizim yörede ahlat yada alfat diye geçen dikenli agaç vardır.bu agaç her yerde vardır.genelde armuta aşılnılır.neyse bu ağacın dallarını kesin kabuğunu soyun kabukla gövde arasında ince zar gibi bişey var.onu çıkartın.sonra 15 dk kaynatın.sabah öğle akşam bir çay bardagı için acı değil ekşi değil.normal.bu arada memeli mayasıl yada hemoroid neyse artık 10 gün içinde patlar.kanama olur korkma.bu olay olduktan sonra ilacı 5 gün daha iç.sonra geçmiş olsun.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title