Haberler

Omü'lü Öğrenciler Dünya Şampiyonu Oldu

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrencileri İstanbul’da yapılan Judo ve Kuraş Dünya Şampiyonası’ndan madalya ile döndüler.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrencileri İstanbul'da yapılan Judo ve Kuraş Dünya Şampiyonası'ndan madalya ile döndüler.

Dünya şampiyonasında madalya alan OMÜ'lü sporcular, Sağlık Kültür Spor Dairesi Başkanı Güngör Kural ve Okutman Hasan İmamoğlu ile birlikte Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan'ı makamında ziyaret ettiler.

Yapılan şampiyonada Merve Türk judo dalında dünya şampiyonu olurken, Elzem Görgülü dünya üçüncüsü oldu. Engelli kategorisinde Samet Bulut ise dünya olimpiyat şampiyonu oldu.

Bir başarı da Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaşar Doğu ve Spor Bilimleri Fakültesi'nde okutman olarak görev yapan Hasan İmamoğlu tarafından kazanıldı. İmamoğlu, Veterenlar Dünya Şampiyonası'nda güreş ve judo dalında dünya üçüncüsü oldu.

Öğrencilerin başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Hüseyin Akan, "Sporcularımıza olan desteğimiz artarak devam edecek. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Şampiyonalara her yıl çok iyi hazırlandıklarını kaydeden Hasan İmamoğlu da başarılarının devam edeceğini söyledi.

Rektör Akan, madalya ile dönen sporculara üniversitenin çeşitli hediyelerini de takdim etti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hüseyin Akan İstanbul İmamoğlu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title