Haberler

Ömer Cihat Akay'dan İlk Ziyaret Gaziemir İlçe Teşkilatı'na

Güncelleme:

AK Parti İl Başkanı Sayın Ömer Cihat Akay ayağının tozuyla Gaziemir İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

İlçe Başkanı Sabır Telingün, İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve beraberinde İl Başkan Yardımcıları Atilla Kaya, Mahmut Badem ile İl Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Yüksel , Hüseyin Uzun ve İsmail Akdağ'ı ilçe binası toplantı salonunda misafir etti.

Toplantı salonunda küçük bir toplantıya dönüşen ziyaret'de, Sabır Telingün ilçe çalışmaları hakkında bilgi verdi ve görüş alışverişinde bulundu.

İl Başkanı Ömer Cihat Akay, birlik ve beraberliğin daha fazla pekiştiğini vurgulayarak, bu birlik ve beraberlikle İzmir'de hedeflerine daha yakın olduklarını ifade etti.

Sabır Telingün ve ekibinin göreve geldiklerinden bu yana gösterdikleri başarılı çalışmaları takip ettiğini ve en önemlisi sürdürülebilir bir başarı gösterdiklerini, eski ve yeni ayrımı olmadan birlik beraberlik içinde çalıştıklarını, Gaziemir İlçe Yönetiminin göreve geldiği günden bu yana ilçe'deki üye sayısındaki artışı büyük bir başarı ve tüm ilçelere örnek olarak gördüğünü ifade eden Akay; bununda bir ekip başarısı olduğunu söyleyerek tüm ekibe Sabır Telingün nezdinde teşekkür etti.

Toplantı sonrasında İlçe Başkanı Sabır Telingün, Akay ve berberindeki il yöneticilerine ziyaretleri için teşekkür ederek, sıkça bir araya gelmeleri temennisinde bulundu. Yeni yönetimin ilk ilçe ziyaretini Gaziemir'e yapmalarının ilçe yönetimi adına son derece gurur verici olduğunu ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ömer Cihat Akay Sabır Telingün Atila Kaya Gaziemir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title