Haberler

Ömer Çelik ve Hisarcıklıoğlu'dan Koç Ailesine Taziye Ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu hayatını kaybeden iş adamı Mustafa Koç’un ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu hayatını kaybeden iş adamı Mustafa Koç'un ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Çelik ve Hisarcıklıoğlu, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden iş adamı Mustafa Koç'un ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaretin ardından kısa bir açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, "Allah rahmet eylesin. Çok sevdiğimiz biriydi. İnsan olarak çok değerli bir iş adamımızdı. Ani ölümü hepimizi çok özdü. Ailesine ve ülkemize başsağlığı diliyoruz. Allah mekanını cennet eylesin" dedi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ise, "Türk iş dünyasının başı sağ olsun. Türkiye'de en fazla işçi istihdam eden bir holdingin yönetim kurulu başkanıydı. Tüm ailesine, çalışanlarına başsağlığı diliyorum. Allah makamını cennet eylesin" diyerek taziye dileklerini iletti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ömer Çelik AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title