Haberler

Ölüm Akla Gelebilecek En Son Yoldan Geldi

Güncelleme:

Malezya'da bir okulda temizlik görevlisi olan çalışan görevlinin kafası devrilen demir kapı ile çöp konteynerinin arasına sıkıştı. Olayda talihsiz adam feci şekilde can verdi.

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da bir okulda temizlik görevlisi olan çalışan bir kişi çöp konteynerini boşalttıktan sonra sürgülü demir kapıyı kapatırken ölüm beklenmedik bir şekilde geldi.

BOYNU KIRILDI

Talihsiz adam sürgülü kapıyı kapattığı sırada kapı devrilerek, kurbanın boynunun hemen arkasındaki çöp konteyneri ile demir kapı arasında kalarak kırılmasına neden oldu.

ÖLÜM ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Normal şartlarda kapının devrilmesinden sadece birkaç sıyrıkla kurtulması mümkün olan görevli, plastik çöp konteynerinin o anda hemen arkasında olması yüzünden hayatından oldu. Ölümün insanın aklına bile gelmeyecek bir biçimde geldiği o anlar güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kuala Lumpur Malezya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (57)

gerçek 73mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

tüm irkçi bencil ülkuculerin sonu boyle olur inşallah ilk önce erzumlu dadaslarin.

37
52
yanıtYanıtla
tarık:

ölüm her an gelebilir ALLAH(CC) imanlı yaşayıp ölmeyi nasip etsin amin

53
1
yanıtYanıtla
AlperhanMobil-IOS:

Biz alperenler var oldukca siz susacaksınız

20
33
yanıtYanıtla
keko:

cöl kutup ayısı meselesıne donmus bununkı:-=)

4
30
yanıtYanıtla
TEK:

ALLAHIM HAYIRLI ÖLÜMLER VERSİN

30
0
yanıtYanıtla
Érkââânnn HDP insanlığın özgürlüğüdür.mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ne garip dimi ölümün var olduğunu çevremizden o kadar çok insanın öldüğünü bilğimiz halde halen sonsuza dek yaşıyor gibi olmamız.

26
2
yanıtYanıtla
selo canmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

alah herkeze hayirli olum versin

27
0
yanıtYanıtla
Adem:

chp li kemal gelsin bunlar uzakdan kumandali olacak, herkese bir araba bir ev, bachce, mazot bedava olacak, ermenistana bugday verecek, egede f 16 lar ucmayacak, .

8
18
yanıtYanıtla
TÜRKOĞLUmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Düşmana gelmesin boyle ölüm.

23
1
yanıtYanıtla
BozdagmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Allah herkese, ölümün bile hayirlisini nasip etsin...

23
0
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title