Haberler

Ölüdeniz Özel Sporcular ile Canlandı 1-

Ölüdeniz özel sporcular ile canlandıSadettin Saran Ömrümün sonuna kadar onlara bakacağımSinan Akçıl Özel sporcular güzel ve açık kalpli kardeşlerimizÜnlü işadamı Sadettin Saran, sosyal yardım projelerine devam ediyor.

Ölüdeniz özel sporcular ile canlandı

Sadettin Saran Ömrümün sonuna kadar onlara bakacağım

Sinan Akçıl Özel sporcular güzel ve açık kalpli kardeşlerimiz

Ünlü işadamı Sadettin Saran, sosyal yardım projelerine devam ediyor.

Söz yazarı ve pop yıldız Sinan Akçıl ile birlikte özel sporcularla Fethiye- Ölüdeniz'de bir araya gelen Sadettin Saran, Saran Group olarak desteklediği yüzme yarışları ile birlikte Ölüdeniz'i canlandırdı.

ÖLÜDENİZ ÖLÜDENİZ OLALI BÖYLE BİR ORGANİZASYON GÖRMEDİ

ORKA Otel ve yönetiminden Turgut Torunoğulları, Yavuz Torunoğulları ile Ercan Torunoğulları'nın konaklama ve ulaşımda yardımcı olduğu, Fethiye Ölüdeniz'deki Meri Otel'in kapılarını açtığı özel buluşmada ülkemizde yaşayan down sendromlu, otizmli ve zihinsel engelli sporcular ve yakınları Saran ve Akçıl ile ömür boyu unutamayacakları sıra dışı bir gün yaşadılar.

SADETTİN SARAN VE SİNAN AKÇIL'IN BOYNUNA SARILDILAR

Ülkemizde yaşayan down sendromlu, otizmli ve zihinsel engelli sporcuların yanı sıra Estonya'dan da bir sporcunun misafir olarak katıldığı Özel Sporcular Spor Federasyonu Açık Deniz Yüzme Şampiyonası, Saran Group'un katkılarıyla ilk defa Fethiye - Ölüdeniz'de gerçekleştirilirken, Saran ve Akçıl yanlarında gören özel sporcuların mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Resim çekilmek için sabırsızlananlar, onlara ömrü yettiğince destek sözü veren Sadettin Saran ve Sinan Akçıl'a dokunmak için bile büyük bir heyecan yaşadılar.

SİNAN AKÇIL ÖZEL İNSANLARLA BİRLİKTE ŞARKI SÖYLEDİ

Sinan Akçıl, anfi tiyatroda toplanan özel insanlarla birlikte şarkı söyledi. Ortalarına giren ünlü söz yazarı ve ses yorumcusu kendisine eşlik eden çocuklarla çok keyifli dakikalar yaşadı.

SADETTİN SARAN SPORCULARLA BİRLİKTE YÜZDÜ

Turnuvanın açılışında Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran sporcularla birlikte Ölüdeniz'de yüzdü. Özel sporcuların hiç birini kırmayarak tekrar tekrar denize atlayan Saran, engelli çocukların çok anlamlı bir gün yaşamasına vesile oldu.

SADETTİN SARAN ARTIK ÖLENE KADAR AĞABEYİNİZİM

Özel sporcular ve ailelerine hitaben yaptığı konuşmada Sadettin Saran şunları söyledi Saran Grup olarak artık ölene kadar ağabeyinizim. Sizler yüzecek ve sesinizi duyurmaya çalışacaksınız, diğerlerinin de biz de yaparız demesine vesile olacaksınız

SİNAN AKÇIL ARTIK HEP YANINIZDAYIM

Sinan Akçıl verdiği destek ile gönülleri fethederken, yüzme yarışlarının ismini şu şekilde değiştirdi ve şunları söyledi Ben 'Açık kalp yüzme şampiyonası', 'güzel kalp yüzme şampiyonası'na hoşgeldiniz demek istiyorum. Kim birinci olursa olsun hepiniz gönüllerin birincisisiniz.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sinan Akçıl Ölüdeniz Fethiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title