Haberler

Ölü Köpekbalığının Karnını Kesip Yavrularını Kurtardılar

Güncelleme:

Sahile vurmuş hamile köpekbalığının hâlâ yaşadığını üstelik hamile olduğunu fark eden adam, yavru köpekbalıklarını annesinin karnını keserek kurtardı.

Güney Afrika'nın Cape Town şehrinde Amerikalı bir aile sahile vurmuş köpekbalığının halen hareket ettiğini görerek yanına gitti. Balığın yanına vardıklarında ölü olduğunu hareketin ise köpekbalığının karnından geldiğini fark ettiler.

İNSANLIK DERSİ VERDİ

Cesaretini toplayan adam balığın karnını yararak müthiş bir insanlığa imza attı. Ölü balık hamileydi ve 3 yavru köpekbalığı annelerinin karnında hayatta kalma savaşı veriyordu. Yavru köpekbalıklarını kurtaran aile yavruları dikkatlice okyanusa bıraktı. Olay anının videosu olay anında orada olan Beth Cordell isimli kişi tarafından Youtube'a yüklendi.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Güney Afrika Cape Town Belgesel Komik - İlginç Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

AdamMobil-IOS:

Insanlık dersi vermişmiş ulan karnında yavru olan bir balığa öylemi Bıçak sokulur bildiğin bıçağı saplıyor ve yavrunun birisini yaraladı

22
1
yanıtYanıtla
Turgay Mobil-IOS:

6 ay evvel verdin bu haberi

15
0
yanıtYanıtla
Hendrix:

Eski bu haber

6
0
yanıtYanıtla
adsiz:

Isi bilmiyorsan karisma

3
1
yanıtYanıtla
TürkoğlutürkMobil-IOS:

Ulan yavruyu kestin Ay'ı neyse suya bıraktıkların bir ara uğrar sana mal gibi sahile bırakmış yavruları

2
1
yanıtYanıtla
Remzi:

Editörün süper arşivi var sam5 muzik programı kullanıyır eski haberler otomatik olarak yükleniyor jele birde salakca resim albümleri koyuyor öküz gibi bakın diyor yorum yazamıyorsun eleştiremiyorsun arada birkaç kopya haber var onuda okumak için mayın tarlası reklamlara dokanmadan başarırsak okuyoruz sanırım editör bu işi hayırına yapıyor

2
0
yanıtYanıtla
Zzz:

Bunlar doğruydum ki midesi degil demi o çıkanlar

1
0
yanıtYanıtla
Dünya HaliMobil-IOS:

İnsanoğlu...Helal Olsun

1
0
yanıtYanıtla
Dünya HaliMobil-IOS:

Bazıları DENIZ KAPLUMBAĞASINI KALDIRIM TAŞI BAĞLAYARAK DENIZE ATAR ÖLDÜRÜR, BAZILARI ÖLMÜŞ KÖPEKBALIĞININ YAVRULARINI KURTARIR...

1
0
yanıtYanıtla
son osmanlı:

Yavrular anne bakımına muhtaç. Ölürler.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title