Haberler

Olka Spor; Yılın Distribütörü Seçildi!

Güncelleme:

Skechers Türkiye, ilk franchaise mağazasını Mall Of İstanbul'da açtı ve hızlı adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Skechers'ı Türkiye'ye getiren Olka Spor; Skechers'ın Amerika'da gerçekleştirilen Yıllık Genel Toplantısı'nda global tarafından 150 ülke arasından birinci çıkarak Yılın Distribütörü seçildi! Yılın distribütörü seçilen Skechers Türkiye, ilk franchaise mağazasını Mall Of İstanbul'da açarak hızlı adımlarla da çalışmalarına devam ediyor. Mall Of İstanbul'un ardından 4.mağaza ise Özdilek AVM'de açılacak.


Skechers'ın Amerika'nın California eyaletinde gerçekleştirdiği Olka Spor'un 150 ülke arasından sıyrılarak Yılın Distribütörü seçildiği Skechers Global Konferansı'nda Bill Clinton konuşma yaptı. Princeton Retail Analysis'e göre en trend ve önemli (ayakkabı) markası seçilen Skechers USA, Inc.'ın yıllık küresel Konferansında Bill Clinton; Skechers yöneticileri, takım çalışanları ve uluslararası ortaklardan oluşan 1500 kişilik bir kitleye, Dünya refahı için ortak hedeflere ulaşmada beraber çalışmanın önemi hakkında konuştu. Etkinlik sonrasında Skechers başkanı Michael Greenberg, "Başkan Clinton ile bu öğleden sonra sohbet için bir araya gelmek büyük bir onurdu. Clinton Vakfı ile ortaya koyduğu azim ve faaliyet odaklı sorumluluk anlayışı hepimiz için bir ilham kaynağı. Bu yılki Skechers Küresel Konferansı'nın teması "yükseltmek için yenilik"ti (innovate to elevate) ve Başkan'ın sürekli değişimi olumlu yönde kurumsallaştırmak hakkındaki mesajı büyük ölçüde firmamıza, firmamızın kültürüne ve Skechers'ı dünyada bir başarı hikayesi yapan herkese hitap ediyor" dedi.

Günün motivasyon artırıcı temasına katkı için, 30 yıldan fazla süreden sonra Boston Maratonunu kazanan ilk Amerikalı erkek olan elit atlet Meb Keflezighi, Skechers GOmeb Speed 3 ayakkabıları ile oradaydı.

Başarılarına başarı katmak için hızlı ve emin adımlarla yol alan Skechers Türkiye

2011 yılında Türkiye pazarına giren Amerika'nın en çok tercih edilen ayakkabı markalarından Skechers, Türkiye'deki ilk franchise mağazasını Mall Of İstanbul'da açtı. Böylece mağaza sayısını 3'e çıkardıklarını belirten Skechers Türkiye Genel Müdürü Yasin Kavşak şöyle konuştu: "Skechers dinamik bir marka ve koleksiyon yapısı da çok geniş. Bu nedenle de Türk tüketicisiyle çok güzel bir uyum sağladı. Ürünler rahatlık, tasarım ve ulaşılabilir fiyatları sayesinde Türk tüketicisinin beğenisini kazandı."

Hedef 5 yılda 20 mağaza

Yılbaşına kadar 2, önümüzdeki 5 yıl içerisinde de 20 mağaza daha açmayı hedeflediklerini belirten Kavşak "Hedefimiz ilk 3 markadan biri olmak" diye sözlerini sürdürdü. Türkiye, 2013'te sağladığı yüzde 325 büyümeyle Skechers'ın Rusya dahil Avrupa'da en fazla büyüyen pazarı oldu. Skechers, Türkiye'de çok katlı mağazalarda 400 farklı satış noktasına ulaşmış durumda. 2013'ü 2 milyar dolar ciroyla kapatan olan Skechers'ın, 185 ülkede 1000'den fazla mağazası bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Bill Clinton İstanbul Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title