Haberler

Öldürülmeden Önce Paylaştığı Mesaj Dikkat Çekti

Konya'da 33 yaşındaki İsmail T., kardeşinin görüşmesini istemediği 31 yaşındaki berber İsmail Koyuncu'yu 4 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Konya'da 33 yaşındaki İsmail T., kardeşinin görüşmesini istemediği 31 yaşındaki berber İsmail Koyuncu'yu 4 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Koyuncu'nun öldürülmeden 6 saat önce sosyal paylaşım sitesi facebook'taki sayfasında paylaştığı "Rabbim şimdi bir çocuk kadar masum gelemesem de kapına, ne olur rahmetinle ışık tut tüm karanlıklarıma" yazılı mesajı dikkat çekti.

Olay, geçen Salı günü saat 23.30'da merkez Meram ilçesi Yaylapınar Kaş Mahallesi Yaylapınar Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 30 yaşındaki Battal T. ve arkadaşı İsmail Koyuncu, merkez Karatay İlçesi Eski Garaj bölgesindeki bir boş alanda alkol aldıkları sırada, yanlarına Battal T.'nin ağabeyi İsmail T. ve arkadaşı 43 yaşındaki Arif Ç. geldi. İsmail T., İsmail Koyuncu'ya kardeşi Battal T. ile görüşmesini istemediğini söyledi. Bunun üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından İsmail T., kardeşi Battal T. ve arkadaşı Arif Ç. ile birlikte otomobillerine binip oradan ayrıldı.

TAKİP ETTİ, CANINDAN OLDU

İsmail T., kardeşi Battal T.'yi evine bıraktıktan sonra arkadaşı Arif Ç. ile birlikte babasının oturduğu adrese gitti. İsmail T., otomobilinden indiği sırada karşılarına kendilerini takip eden İsmail Koyuncu çıktı. Koyuncu, İsmail T.'ye "Bana nasıl küfür edersin? Siz kimsiniz?" dedi. Bunun üzerine İsmail Koyunca ve İsmail T. arasında yeniden tartışma başladı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine İsmail T., Koyuncu'yu bıçakladı. Koyuncu, karın bölgesinden aldığı 4 bıçak darbesiyle kanlar içinde kalırken; İsmail T. de kardeşi Battal T. ve ağabeyi İlyas T.'yi telefonla arayıp Koyuncu'yu bıçakladığını söyleyip, arkadaşı Arif Ç. ile birlikte otomobille uzaklaştı.

Olayı soruşturan Cinayet Büro Amirliğine bağlık ekip, şüpheliler İsmail T. ve Arif Ç.'yi Aksaray'a kaçarken yakaladı. Yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevk edilen 2 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ÖLMEDEN ÖNCE PAYLAŞTIĞI YAZI DİKKAT ÇEKTİ

Öldürülen İsmail Koyuncu'nun olaydan 6 saat önce sosyal paylaşım sitesi facebooktaki sayfasında paylaştığı mesaj dikkat çekti. Mesajda, "Küçük bir çocuk olsam. Tövbe kapısından girmeye yaşım tutmasa daha. Hiç bulaşmamış olsam dünyanın kirine, pasına. ve açsam tertemiz ellerimi en masum dualara, nazlansam sana. Rabbim şimdi bir çocuk kadar masum gelemesemde kapına, ne olur rahmetinle ışık tut tüm karanlıklarıma." denildi. - Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İsmail Koyuncu Karatay Meram Konya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title