Haberler

19 Yaşındak Annenin 17 Yıl Sonra Mezarı Açıldı

Güncelleme:

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, 19 yaşında intihar eden Emine Çetin'in öldürüldüğü şüphesi üzerine savcılık kararı üzerine mezarı 17 yıl sonra açıldı.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, 19 yaşında intihar ettiği bilinen 1 çocuk annesi Emine Çetin'in öldürüldüğü iddiası üzerine 17 yıl sonra mezarı açıldı. Genç kadının mezardan çıkartılan kemikleri ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsiye gönderildi.

19 YAŞINDAKİ ANNE İNTİHAR ETTİ

Alınan bilgilere göre, ilçeye bağlı Suçıkağı Mahallesi'nde bundan 17 yıl önce yaşanan olayda, Çetin ailesinin tek kızı olan 19 yaşındaki Emine Çetin, intihar ederek yaşamına son vermişti.

3 EVLİLİK YAPI, PSİKOLOJİSİ BOZULDU

Yaptığı 3 evliliğin ardından psikolojik nedenlerle av tüfeğiyle intihar ettiği bilinen Emine Çetin'in namus cinayetine kurban gittiği iddiası İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı'nı harekete geçirdi.

AİLESİ JANDARMAYA İFADE VERDİ

Emine Çetin'in faili meçhul olan dosyası İskenderun İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından takibe alınırken, aile bireyleri ifadeleri alınmak üzere karakola getirildiler.

SAVCILIK MEZARI AÇTIRDI

Verilen ifadelerin çelişkili olduğu kanısına varan jandarma, savcılık kararı ile 19 yaşındaki Emine Çetin'in mezarını açtırdı.

17 YIL SONRA KEMİKLERİ ÇIKARILDI

Sabah erken saatlerde Çetin ailesinin kapısını çalan savcı ve jandarma ekipleri yanlarına aldıkları aile bireyleri ile mahallede bulunan mezarlığa gittiler.

17 yıl sonra kazma ve kürek vurulan mezardan Emine Çetin'e ait kemikler çıkartıldı.

SAVCI BABASINA SORULAR SORDU

Mezarın kazıldığı esnada savcının "Kızınız neden intihar etti" sorusuna "Onu nereye göndersem, baba ne yapacağım diyordu" diyen baba 84 yaşındaki Mehmet Ali Çetin, yine savcının "Sizin babanızla, kızının dedesiyle arası nasıldı" sorusuna "O yaşlıydı. ne kadar ağladı bunu bilseniz" cevabını verdi.

BABA VE OĞLUNDAN TEPKİ GELDİ

Baba Çetin ve oğlu Hurşit Çetin'in mezarın açılmasına tepki göstermeleri dikkat çekerken, genç kadının mezardan çıkartılan kemikleri otopsi yapılmak üzere İstanbul'a gönderildi.

17 yıl önce hayatını kaybeden Emine Çetin'in bir çocuğu olduğu, çocuğuna da ailesinin baktığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı İskenderun Ali Çetin 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title