Haberler

    Olcan'ın Boşluğu Barış'la Dolacak

    Trabzonspor, Galatasaray’a giden Olcan Adın’ın boşluğunu 1461 Trabzon’da yeniden doğan Barış Memiş’le doldurmanın planlarını yapıyor.

    Bordo-mavili takım, Olcan Adın’ın boşluğunu dolduracak oyuncuyu buldu. Karadeniz ekibinin, Galatasaray’la anlaşan Olcan’ın yerini alt yapıdan yetişen 24 yaşındaki Barış Memiş’le doldurmak istediği ortaya çıktı.

    2007’de A takım kadrosuna yükselen ve ortaya koyduğu başarılı futbolla alkış toplayan Barış Memiş daha sonra hızlı bir düşüş yaşamıştı. Geçen sezon 1461 Trabzon forması giyen genç futbolcu, pilot takımda adeta yeniden doğdu. 1461 Trabzon küme düşmesine rağmen attığı goller ve yaptığı asistlerle dikkat çeken Barış’a sezonun bitmesiyle birlikte birçok Süper Lig ve PTT 1. Lig ekibi talip oldu.

    Trabzonspor Yönetimi, sezon başı kampına davet edilen genç futbolcuya gelen teklifleri geri çevirirken, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da, Barış Memiş’i arayarak, “Sana çok güveniyoruz. Gerçek performansını herkese göster” dedi. Kampa 10 günlük süre olmasın rağmen kulüp tesislerinde antrenmanlara başlayan Barış’ın 2015 yılında bitecek sözleşmesinin de önümüzdeki günlerde uzatılacağı ifade edildi.

    ‘Mahcup etmem’


    Barış Memiş yeniden Trabzonspor forması giyeceği için heyecanlı olduğunu söyledi. Çok çalışarak formayı kapmak istediğini kaydeden genç futbolcu, “Hayalim bir gün geri dönmekti. Bana güvenenleri mahcup etmemek için var gücümle çalışıyorum ve çalışacağım” dedi.

    Henrique’den 2.5 milyon euro


    Shanghai Greeland Kulübü, 4 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Paulo Henrique için Trabzonspor’a yüklü bir ödeme yaptı. Çin kulübünün, bordo-mavili ekibe 2.5 milyon euro gönderdiği bildirildi. Kalan 1.5 milyon euronun da kısa süre içinde ödeneceği ifade edildi. Bu arada Karadeniz ekibi, Bourceanu için Steaua Bükreş’e olan borcunu kapattı. Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Serdar Üstünsalih, “UEFA veya FIFA’lık bir durum yok” dedi.

    Milliyet

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Barış Memiş Trabzonspor Galatasaray Olcan Adın Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title