Haberler

Oktay Vural: "İzmir'den 8 Milletvekili Çıkaracağız"

1 Kasım seçimlerinde İzmir’den 8 milletvekili çıkaracaklarını belirten MHP İzmir milletvekili adayı Oktay Vural, 7 Haziran seçimlerinden sonra özellikle İzmir’den alacakları oy oranının artacağının işaretini vererek, “MHP haklı çıktıkça milletimiz görüyor ve kazanıyor” dedi.

1 Kasım seçimlerinde İzmir'den 8 milletvekili çıkaracaklarını belirten MHP İzmir milletvekili adayı Oktay Vural, 7 Haziran seçimlerinden sonra özellikle İzmir'den alacakları oy oranının artacağının işaretini vererek, "MHP haklı çıktıkça milletimiz görüyor ve kazanıyor" dedi.

MHP İzmir milletvekili adayı Oktay Vural, İzmir'den 1 Kasım seçimleriyle ilgili konuştu. MHP'nin Türkiye'nin sigortası olduğunu belirten Oktay Vural, "Ayın 11'inde mitingimiz var. Sayın genel başkanımız İzmirlilerle buluşacak 7 Haziran'da 4 milletvekili verdi, inşallah şimdi ikiye katlamayı düşünüyoruz. Seçmen potansiyelini dikkate aldığımızda buluşacağı nokta MHP'dir. Hem AK Parti hem de CHP'ye oy veren seçmenlere baktığımızda buluşacak adres MHP'dir. Adaylarımız nitelikli ve etkindir. 7 Haziran seçimlerinde oy vermiş sevgili İzmirlilerin 1 Kasım'da daha büyük destek sağlayacağını düşünüyoruz. MHP ile seçmen potansiyelini sandıkta buluşturacağız. Amacımız ve yöntemimiz vatandaşın içinde onlara dokunarak bize olan güvenlerini tazelemek, onlarla birlikte Türkiye'yi yönetmek istediğimizi belirtmek istiyoruz. Gururla bakıyorum İzmirlilerin yüzünü kara çıkarmadık. Alnımız açık başımız dik haklı çıktık. Gerçekten İzmir'de MHP'nin daha güçlü bir şekilde temsil edeceğine inanıyorum. 2 milletvekilimiz vardı 4 oldu. şimdi de inşallah 8'e çıkaracağız. MHP bu süreci gördü ve aman yanlış yapmayın ülke milleti kaybetmesin dedik. Şimdi görüyoruz ki MHP haklı çıktı. MHP güçlendikçe, millet kazanıyor ve milletimizin birlik ve bütünlüğü güçleniyor. Türkiye genelinde de vatandaşlarımızın MHP'yi güçlendireceğine, seçimden önce AK Parti ve HDP'nin kurduğu çözüm ortaklığının 1 Kasım'dan sonra devam ettirerek sürmesine izin vermeyeceğiz. Türkiye'nin geleceği terör örgütünün gölgesinde siyaset yapanlarla terör örgütün işbirlikçilerinin kaderine terk edilemez. Yapılması gereken kadim milletimizin, cumhuriyetimizin temel değerlerini, milletimizin madeni değerlerine sahip çıkarak geleceğe bakmaktır. Türkiye'nin geleceğini terk edemeyiz. Mücadelemizi kararlılıkla devam ettireceğiz. MHP Türkiye'nin sigortası olarak güçlenmesi gerektiği konusunda aziz vatandaşlarımız irade beyanı oluşturacak ve MHP güçlenecektir" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Oktay Vural Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title